Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gombka

Lubicie flirtować, będąc z kimś, drogie panie?

Polecane posty

Gość gombka

Na imprezie, spotkaniu, etc., etc. Tylko słowny flirt, żadnego łapania za rękę, czy coś podobnego. Pomimo, że On jest obok :P W ogóle zdarza się Wam zawiesić wzrok na jakimś atrakcyjnym mężczyźnie i pomyśleć - o, tego to bym chętnie poznała bliżej? I zarazem wiecie, że Wasz jest najważniejszy na świecie, ale.. :D Czy też inni faceci dla Was nie istnieją...?

Gość qwertz123
nie, jeżeli ma się tego jedynego to nie ma nawet ochoty na inngo

Gość ja napisze taaak
ja lubię i tak robię ;) Lubie "czarowac " facetow uśmiechem , gestem etc.....oczywiscie wszystko w granicach rozsadku....takie flrtowanie jest bardzo kobiece ;)

Gość owszem zdarzyło się
ale tylko żeby wywołać u niego zazdrość :-o tak naprawdę żaden inny facet nie jest w stanie mnie pociągać, bo pragnę tylko tego jedynego

Gość ja mam chłopaka
bardzo go kocham ale spotkalam sie ostatnio z bylym, ktory nadal cos do mnie czuje. Nic z tych rzezcy juz nie powroci ale milo mi gdy sobie pomysle ze nadal robie na nim wrazenie:)

Ja sie nacielam na flirtowaniu.Mam stalego partnera ale chcialam przekonac sie czy oprocz niemu podaobam sie innym facetom.No i klops bo osobnik sie zakochal i teraz mam ogromne wyrzuty sumienia ze tak igralam z jego uczuciami.Dosc czesto sie widzimy i widze jego smutne spojrzenia,zrozumialam jak mozna kogos w taki sposob skrzywdzic.Nie wszyscy do konca przewidza ze flirt moze z czasem skonczyc sie zaangazowanie jednej lub drugiej strony.

Gość hjfhj
Nie umiem flirtować. Jestem w zachowaniu zasadnicza, poważna, a jeśli kogoś lubię to kumpelska. To chyba wada bo w ten sposób nikogo nie da się skusić... ;D A że chciałabym czasem poflirtować to inna sprawa. No i nieraz jest tak że ktoś mi się podoba i jestem nim trochę zainteresowana, pomimo właśnie tego że jestem w związku. Ale raczej zostawiam to dla siebie, nie okazując, nie wchodząc w jakieś gry.

ja lubię niewinny niezobowiązujący flirt, znam siebie na tyle, że wiem, że nie ma się to szans przerodzić w nic poważnego lub w jakiś sposób zagrozić mojemu związkowi co do facetów - no pewnie, że nie mam klapek na oczach i dostrzegam innych mężczyzn wokół, co nie znaczy, że od razu snuję jakieś plany względem nich lub mam niegrzeczne fantazje :)

Gość upk

Gość nienawidze tego typu
robienia ze swoejgo partenra lub odwrotnie głupka uważam że jak jest się w związku to nie pasuje robic takich rzeczy drugiej polowie

Gość uwielbiamy...
a umiejętność tę rozwijamy... :)