Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misssskajjjj

seks tradycyjny

Polecane posty

Gość misssskajjjj

mam pytanie czy jest tu ktos kto uprawia tylko seks tradycyjny bez seksu oralnego czy analnego??czy zaspokaja was?

Gość i jeszcze jak

Gość pppp99pp
ja nie uprawaim analnego i nigdy nie bede, mojego faceta tez to nie kreci i bez pozycji na jezdzca, reszta jak najbardziej

Gość i jeszcze jak
my ani analnego ani oralnego. Z oralnym próbowałam nie spodobało mi się, miałam mdłości.

Tak. Ja 🖐️ przyznaję się bez bicia;)) I jak dla mnie jest super. Nie potrzebuję udziwnień, może dlatego, że mam dobrego faceta w łóżku! :) On także nie przepada za seksem oralnym czy już tym bardziej analnym. Miewam orgazmy wielokrotne (Choć mam dopiero 18 lat ) i nie potrzebuje żadnych z tych rzeczy w łóżku. A co najlepsze, używamy też jednej tylko pozycji. I nie widzę powodu, żeby to zmieniać. Chociaż muszę dodać, że stosujemy różną kombinacje z podnoszeniem moich nóg czy pupy :)

Gość Cornwallina
My też tylko tradycyjny seks. Analny jak dla mnie jest zboczeniem. :) Poza tym przede wszystkim nie sprawia mi to żadnej przyjemności. Próbowałam kiedyś z palcem i było okropnie. Już od tego trochę bolało. Raz w życiu spróbowałam oralnego i też bardzo źle to wspominam, kiedy ja jemu robiłam. Facet stwierdził, że byłam w tym dobra, ale dla mnie przyjemność była po prostu zerowa. Aż miałam odruchy wymiotne.

dzieci do ksiązek na sexie znacie sie jak wilk na gwiazdach:)

Gość Bartek z Niepołomic
kropa - masz racje !!!!! :):):)

Gość Sequoia
oralny jest ok :D my tam lubimy. Z analnym nie bardzo, ja nie umiem sie rozluznic dostatecznie, chociaz kiedys po wypiciu kilku alkoholowych trunkow, napadlo mnie na anal z bananem :D do dzis nie wierze ze to zrobilismy. Ale to byl pomysl Lubego ktory gdzies to za mlodu ogladnal na tasmie :D hahaha ale nie powiem fajnie bylo :P Pozniej banana nikt nie zjadl :P hahah