Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melenopea

Czego on oczekuje...

Polecane posty

Gość Melenopea

Otóż mam pewnien problem. Jestem z facetem kilka miesięcy. On jest doświadczony, wcześniej miał partnerki seksualne, ja nie. Mimo 21 lat jestem dziewicą i nie chodzi tu o to, że jestem brzydka, albo zdewociała. Po prostu do tej pory nie natrafiłam na tego właściwego. Na razie uprawiamy petting przez ubranie i to wygląda tak że ocieramy się o siebie. To sparawia przyjemność nam obojgu. Ale oprócz tego Michał często pieści rękoma moje piersi i miejsca intymne. Ja go jedynie głaszczę po plecach, brzuszku, włosach, jakoś nie mam odwagi posunąć się z rękami niżej. Jednak ostatnio zastanawiam się, czy on tego ode mnie nie oczekuje? Tzn. nie kieruje moich rąk ku swoim bokserkom, ale może tylko dlatego, że nie chce mnie wystraszyć. Tylko ja sama zaczynam się zastanawiać, czy to w porządku, że on sprawia mi przyjemność, a ja nie. Myślicie, że powinnam też się nim "zająć" ? Czy facetom sprawia przyjemność głaskanie ich intymnych miejsc przez spodnie? Czy dotykać ich w jakiś szczególny sposób? Tylko proszę o poważne odpowiedzi. Wiem, że to może być dla kogoś głupie pytanie, ale dla mnie jest bardzo ważne. Z góry dzięki

Gość doswiadczony44
zeby cos dostac powinnas sama cos dac

Gość cooo/
ale jesteś głupia rób to co czujesz i to chesz zrobić chyba normalne że go dotykaj ja pierdziele chyba naprawde jesteś ZDEWOCIALA

Gość kobietoooooooooo
a czy masz ochote go dotykać? jak tak, to zrób to będzie wam obojgu przyjemnie:). tylko że on pewnie nie zadługo to wytrzyma i może chcieć więcej :-p

Gość skorpion25
ojjj facet czeka kiedy w koncu tam dotrzesz... glaskanie przez spodnie moze byc dla rozbudzenia go ale zaraz potem wsadz mu reke za majki albo wyciąg go i do dzieła... a przez spodnie caly czas to podobnie jak z calowaniem - nie z języczkiem ale po policzkach :P

jest taka niepisana zasada że "zabawiamy" się tak na co partnerka pozwala jezeli chcesz i sprawia ci przyjemność ze on cię "tam" dotyka to jednocześnie też sprawiaj mu przyjemność dotykając penisa i nie tylko przez spodnie ,ale doprowadz go do orgazmu (wytrysku)

Gość kobietoooooooooo
Ja miałam kiedyś takiego, który wytrzymał 1,35 sekundy (z mierzyłam termometrem). Głaskałam go przez spodnie i odbyt. Było nam cudownie! Niestety rozstaliśmy się, bo nie mógł znaleść u mnie pipki (pakowanie do nosa mu sie znudziło) Pozdrawiam!

Gość Melenopea
no cóż, założe rękawiczki, na nos klamerke i zajrzę, co on ma tam w tych majtkach..

Gość wieśmin
A nuż mi się poszczęści i znajde tam parującego klocka!

Gość just me 29
skoro on tam cie piesci to czemu i ty go nie mozesz. mysle ze powinnas sprobowac - najpierw przez spodnie, potem juz bezposrednio dotykac ciałko :)

Gość Melenopea
tylko ze on nie zawsze jest czysty. Czasami jak siedze obok niego to czuje jego smrodek, ale kocham go i mu nie mowie. Nie chce go urazic wiec mysle ze zabawa z rekawiczkami bedzie ok

ja tez zaczynalam z moim najpierw przez spodenki.. wszystko przychodzi z czasem, jezeli czujesz ze nie jestes gotowa, poprostu poczekaj ;*

Gość agava23
no widomo ze od razu chyba się nie rypiecie tylko przez jakiś czas jest dotykanie i całowanie to normaln kolej rzeczy