Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aam-myy

Czuję się nieseksowna, czy jest ktoś z podobnym problemem?

Polecane posty

Gość Aam-myy

Odkąd urodziłam dziecko, czuję sie źle w moim ciele. Schudłam już i waże kilogram więcej niż przed ciążą, ale ciągle został mi brzuch, piersi się obniżyły (a są duże, więcteraz bez stanika ani rusz), no i mam rozstępy w okolicach bioder. Używam kosmetyków ujędrniajacych, staram się zrobić wiele dla swojego samopoczucia, ale ciągle nic. Mój partner narzeka na to, że nie mam ochoty na seks, a ja ciągle martwię się tym, że nie mogę zaakceptować siebie nago. I wiem, że dla synka będę najpiękniejsza na świecie, ale ja chciałabym czuć, że dobrze wyglądam, i że mogę jeszcze zachwycić mojego mężczyznę. Pocieszcie mnie!

Gość pocieszam
jesteś piękna, kocham cię

napewno podniecasz swojego mezczyzne ! inaczej nie byl by z Toba, macie razem malenstwo, Kocha Cie.. nic wiecej sie nie liczy ;)) Napewno jestes dla niego PIEKNA, chociaz nam kobieta czasami ciezko to pojac, sama czesto sie wstydze i w pelni nie akceptuje, ale to trzeba zmienic, bo wszystkie mamy w sobie cos slicznego, jedynego. Masz cos w swoim wygladzie co najbardziej Ci sie podoba ? wyeksponuj to, podkres, niech wszyscy zwroca na to uwage. ;** bedzie dobrze🌻

mialam podobny problem ,ale po latach wiem ze tylko ja tak myslalam i mam tego realne dowody.Nie pozbawiaj meza seksu bo znajdzie go gdzie indziej.Maz cie kocha taka jaka jestes.

Gość Aam-myy
Ja wiem, że mnie kocha i że dla niego jestem piękna, ale chodzi mi o to, żeby podobać się sobie. Nie wiem dlaczego, ale straszny mam z tym problem.

Gość Aam-myy
mysle ze moglabym sie ogolic ale nie wiem jaka maszynke kupic, co polecacie?

Jestem pewien że oceniasz się zbyt krytycznie. Dla Twojego mena na pewno jesteś sexi :) Ślady po ciąży są dla kobiety jak dla zołnieża blizny po ranach odniesionych na polu bitwy. Nie są powodem do wstydu ale do dumy!! Każdy rozsadny facet to wie i mama jego dzieci jest dla niego jeszcze bardziej sexowna! Także nie smutaś tylko...... wieczorem wyskakuj z ciuszków (wszystkich!!) i hop z facetem do łóżka :D

Każda z nas kobiet ma takie chwile że czuje się nieatrakcyjna Zawsze znajdziemy w sobie COŚ co widzimy tylko my i nam się nie podoba I nawet jak partner mi mówi że jestem piękna to i tak marudze Może troche z przekory ;) Masz napewno ślicznego synusia więc uśmiechnij się 🌻

bywalec1 aż Ci buziaka dam👄 ładnie to napisałeś:)

Gość Aam-myy
Moj mąż też twierdzi, że jestem krytyczna w stosunku do siebie, nie wiem, może powinnam do psychologa pójść, bo naprawdę to dla mnie duży problem, tym bardziej, że jestem bardzo młoda. Mąż twierdzi, ze to tak jak jest z anorektyczkami... Nie wiem.