Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hermia25

jak szybko schudnac?????????????

Polecane posty

zadnen fachowiec nie doradzi??? nikt sie nie podzieli wlasnym doświadczeniem?? sposobami:????

Gość rrrere
zalezy ile masz wzrostu ile ważysz i ile chcesz schudnąć

Gość rrrere
no to pa

Gość balamutka
anonimowa jeste małolato

Przejść na dietę owocowo-warzywną plus przynajmniej godzina ćwiczeń.

a jaka dieta, tylko owoce i warzywa?? musze schudnac chyba ze 13 kg :(

13 kg ? Nie jest aż tak źle :). Nie wiem co dla ciebie znaczy szybko... Miesiąc ? Jeśli dłużej to ja bym radziła policzyć ile normalnie jeszcze kcal i odjąć od tej liczby 500, później stopniowo odejmować jeśli zajedzie taka potrzeba. I oczywiście ćwiczenia.Jeśli chcesz szybciej to dawaj na diete 1000 kcal i same owoce i warzywa :PP

przytyło mi się jak prosiaczkowi :P niestety, a slyszalam ze z owocow to nie mozna jesc bananow i winogron bo duzo cukru zawieraja, ale jaka jest prawda to nie wiem...ovzywiscie zapewne mojej coca coli nie moge pic :P??

To znaczy ja jem wszystkie owoce ,które lubię :P Bez przesady...Nie ograniczam się z tym. A co do coli to absolutnie odstawić :P Ja przestałam pić gazowane napoje 4 lata temu, automatycznie ładniejsza figura...

no własnie...ehh biedna cola :P Gorzej z cwiczeniami, bo powiem Ci szczerze, ze zrobiła mi sie figura gruszki :o....ogolnie jestem drobno koscista, ramiona mam i rece bardzo szczuple, ale zrobił mi sie pod pepkiem oponka:P, i duuupa i uda, koszmar, a łydki chudziutkie, wygladam dziwnie :/

Gość marchewka234566
up

Gość rrrrrrrr
wystarczy nie jeść. :O Przytyjesz tak samo szybko jak schudłaś i do tego z odsetkami :) poczytaj troche ciemniaku, jak chcesz schudnąć na stałe to nie ma szybko:O

rrrrr - \"ciemniaku\"...:o....bez komentarza...nie bede sie wdawac z Toba w polemike nie pisz na tym topicu Czy ktos ma jakies rady??