Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znam sie

Synogarlice nie dla wróbli, a córki magnackie, nie dla szlachetków

Polecane posty

Gość znam sie

Gość znam sie
"Synogarlice nie dla wróbli, a córki magnackie, nie dla szlachetków" tuamny nawet nie wiecie, skąd ten cytat!

Gość znam sie
tumoki nawet nie wiecie, skąd ten cytat, niedoedukowane bałwany!

a tam nie wiemy :P - każdy tutaj wie, że Kościuszko dastał tymi słowy kosza od tatusia swojej pięknej Ludwini ;)

Gość dziadzia
znam z własnego doświadczenia!!! i czarną polewkę też!!!

Gość dzidek roch
No wlasnie, kto by nie wiedzial skad ten cytat :P :classic_cool:

Gość znam sie
dzidek tylko tłumok jakiś by nie wiedzial, a ja jestem intelgentem wiec taki cytat, znam!

Gość pumper-nikiel
klaudka 27, nie kazdy zna!!?ja nie znam i zyje i za tumoka sie nie uważam?skad ten cytat w ogole?z jakiejs ksiażki o Kościuszce?czy skad?

Gość DERFREFW
klaudka 27, nie kazdy zna!!?ja nie znam i zyje i za tumoka sie nie uważam?skad ten cytat w ogole?z jakiejs ksiażki o Kościuszce?czy skad? TY TUMOKU PUPERNIKLU

pumper-nikiel ---> nie no :D - z tymi "wszystkimi" to był żart ;) Ehhh, przecież to oczywiste :D

Gość a mnie...
mnie jakis Tatuś Ludwini mało obchodzi i cały Kosciuszko, jeden wielki niewypał tez!

Gość a mnie...
jestesmy tak zkaochanym w sobie i swoich blubrach narodowych zakochanym narodem, mitomańskim, zaściankowym...ze zawsze bedzie do tyłu w Europie, zakochani w sobie snobii...patrioci..a historia Polski, to jedna wielka ściema, udawanie, ze jestesmy bhaterskim narodem, a tak naprawde , zawsze unosilismy sie honorem, naszym szlacheckim...i w dupe za to od innych narodow dostawalismy,a z czego tu byc dumnym? PowstanieKosciuszkowskie niestety się nie powiodło, a Kościuszko dostał się do niewoli. Po klęsce powstania nastąpił trzeci rozbiór Polski.

Gość dzidek roch
pumper Ja pier** jak mozna nie odczytac takiej wyrazniej ironi :D

Gość pumper-nikiel
nie odczytałem, bo biore wszystko dosłownie, moze dlategi, ze mam kompleksy, ze nie mam takiej wiedzy jak wy.nie znam takich cytatow po prostuQ

Gość pumper-nikiel
qrwa nie kazdy musi byc oczytaty i zaznajomiony z historią!

pumper-nikiel ---> qrwa, ale to było chłopie ironiczne :) Nikt Ci tu nie mówi, że jestes głupi - znałam to napisałam, żeby się podroczyć z autorem, tyle :) Wrzuć na luz po sie utopisz kiedyś w swioch komplekasach ;)

Gość dzidek roch
Bo tu sie nie mozna za bardzo wychylac z wiedza i intel nawet dla zartow Ludzie nawet emotikon nie odczytuaja Ja pierd** szok

Gość znam sie
klaudynka27 ten cytat, to tak ironiecznie napisałam, ze tumoki nie znaja, ale w mojej byłej klasie z liceum, naprawde tak uwazaja, ze jak ktos nie zna tego cytatu, badz innego nie wykuł, to jes głupi..

a ja ironicznie napisałam, że \"wszyscy\" znają :) - przecież to oczywiste, że zdecydowana więszkość ludzi nie wie takich rzeczy, bo to już naprawdę trzeba w tym siedzieć :D I nie ma w tym nic dziwnego ;) ale ludzie się niestety nie znają na żartach i tak jak napisał dzidek, nie odczytują emotikonek (specjalnie dałam oczko) :)

Gość ewelina3
klaudynka nie trzeba wtym siedzieć, powiem szczerze moj kolega w pierwszej klasie liceum walił takimi cytatami

Gość dzidek roch
ewelina Bo właśnie ten twoj kolega w tym siedzial - na 100 licealistow z pierwszych klas wiedzialoby pewnie ze 2-3 ktorzy się szczegolnie interesuja historia