Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaa20

Bardzo sucha i wrażliwa cera

Polecane posty

Gość monikaaaa20

Mam bardzo suchą i wrażliwą cerę. Po umyciu poprost okropnie mnie piecze i czuje jakby pękała :-( Stosowałam wielu kremów nawilżających lub tłustych i nic nie pomaga :-( Poradźcie czym myć twarz zeby tak bardzo się nie przesuszała, jakiego źelu używać,oraz jaki krem najlepjej nawilży moją skóre???

Gość monikaaaa20
up up

Gość Megiiiiii
Też mam podobny kłopot, po przemyciu twarzy żelem oczyszczającym skóra jest bardzo wysuszona, testowałam kilka różnych przemywaczy ale nie łatwo znaleźć coś odpowiedniego i muszę się później ratować kremem nawilżającym, dowiedziałam się od znajomej o kremie dardia, smaruje już jakiś czas i widzę poprawę, zwykle nakładam na noc i rano się budze z fajnie nawilżoną skórą, z tego co czytałam można stosować nawet przy cerze bardzo wrażliwej, no ale dobrego żelu do przemywania dalej nie mam :(

Gość monikaaaa20
Gdzie go można kupić i w jakiej cenie mniej więcej?

Gość Megiiiiii
Ja kupowałam w aptece internetowej, w sumie najwygodniej :) Z tego co pamiętam koło 35 zł zapłaciłam, tylko trzeba jeszcze zwrócić uwage bo są chyba 3 odmiany dardi. Do twarzy przeznaczony jet krem, jest jeszcze chyba mleczko i maść

Gość 3 limonki
Witam! Mi tylko jedno pomogło na suchą skórę. znalazłam jakiś czas temu stronę www.ecospa.pl z której można sobie zamówić składniki by zrobić własne kosmetyki. zamówiłam sobie masło z mango, skwalan i olejek jojoba i wyszedł mi na prawdę świetny krem nawilżający! Niby dość ciężko sie wchłania i lepiej stosować go tylko na noc, ale efekty są niesamowite. Z resztą tam są całe receptury na kremy, ale do tego trzeba by kupić strasznie dużo tych składników a to by za drogo wyszło...

Gość monikaaaa20
Raczej nie dla mnie robienie własnoręcznie kosmetyków,kiedyś próbowałam,zapłaciłam za wszystkie składniki potrzebne około 100zł i wszystko poszło na marnie:-o chyba sama sobie jestem winna-nie wyszło :p Co do tego kremu to poszukam :-) Dziękuje

Gość monikaaaa20
A który z nich jest nalepszy?