Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaa22

jego smsy do bylej

Polecane posty

Gość asiaaa22
chyba jedyne co moge zrobic to przy nasteonej okazji jak bedzie sie umawial z kolezanka powiedziec ze sobie tego nie zycze, ale to tez jest bez sensu troche

Gość wrrr...
nie czepiasz się... bo w takim razie każda z nas jest widocznie jakaś pierdolnięta skoro się czepia... to jest normalne zachowanie kobiety która nie jest pewna na czym stoi... :(

Gość asiaaa22
5 lat to dlugo... moj byl najduzej z laska rok, ale wiem ze to zakonczony zwiazek z tamta panna od esow byl zalediwe kilka miechow ale bardzo intensywnych, nawee sie nie przyznal ze z nia spal a ja wiem o tym na pewno ;o

Gość genderrr
Nie jesteś pierdolnieta, poprostu podziwać tylko kolesia za to jak zręcznie Tobą manipuluje.

Gość witamy w klubie
ale Zosia ma rację - jak on by mi na imprezę poszedł z inna panną to ... swoje rzeczy zbierałby spod bloku :P

Gość asiaaa22
zosia to co ja mam mu powuedziec: nie mozesz isc beze mnie na impreze, nawewt jak idzie z kolega, zawze przeciez moze poiwedziec ze kolezanka przypadkiem sie znalazla tam...

Gość witamy w klubie
wiesz, to dziwne ze on ukrywa przed Tobą takie rzeczy jak to czy spał ze swoją ex czy nie ... mój sypiał z ex, ja ze swoimi też...przeciez to naturala kolej rzeczy a takie wypieranie sie jest bynajmniej dziwne...

To on CIebie nie zaprasza????!!!! Ty nie masz zakazywać, Ty masz iść z nim! Może nie zawsze, ale na zasadzie -on zaprasza, Ty rezygnujesz. A nie idzie i koniec :O

Gość asiaaa22
wlasnie wiem,, jak oniej moiwl ( niechetnie) to tylko ze to byla kolezanka, a widzialam jego smsy do niej jak byli razem gdzie jej slodzil jak cholera mnie tez to dziwi ze nigdy o niej nie mowil a jak juz poiwedzial to sklamal

Gość wrrr...
:( nie pozostaje Ci nic innego jak przyłapać go na gorącym uczynku i wtedy mu wszystko wygarnąć... A co mój zrobił? Powiedział że się spotkać nie możemy bo idzie z KUMPLEM na imprezę - mi nawet nie zaproponował - a jak się potem okazało ten kumpel był ze swoją dziewczyna... wiec kurwa pytanie z kim był mój facet??

Gość asiaaa22
zosia nie ejstem teraz w miescie na weekendy wyjzezdzma zazwyczaj wiec mogl isc beze mnie albo w ogole

Gość asiaaa22
dziewczyny to jest po prostu przegiecie co oni robia,,, chyba musze sie napic

Gość wrrr...
ja też... bo zaczynam łapać mega dolinę... coraz więcej myślę a potem źle na tym wychodzę... :(

Gość asiaaa22
jak jestem z nim wszytsko jest ok nie mysle o tym ale tylko gdy mnie nie ma , on zawsze wylazi na imprezy ,,, zawsze gada ze albo z nudow albo kolega nie ma z kim isc a ja glupia siedze w domu i sie martwie, przeciez nie moge zawsze byc z nim i kontrolowac

Gość genderrr
Weź się otrząśnij.

Gość asiaaa22
teraz tez jets na imprezie ide sie napic bo mi zaraz leb peknie od myslenia

Gość wrrr...
jejku... jakbym słyszała o swoim facecie... a może to ten sam? heh... Mój na początku znajomości spędzał ze mną każdą wolną chwile a teraz coraz częściej ma ważniejsze rzeczy do roboty... jak np. spotkanie z kumplami... Bardzo często siedzi też na gg... z kim pisze skoro ze mną zamieni kilka zdań w ciągu całego tego siedzenia? :( pisze z byłymi? :(

Gość asiaaa22
dzieki dziewczyny za rady. lja lece, do uslyszenia!

Gość mojdostawał
smsy, emaile z podpisem Twoje Kochanie. .. po awanturze powiedział że jestem konserwatywna i zacofana bo wszyscy tak piszą do swoich koleżanek i one też tak piszą do swoich kumpli.. 1,5 miesiaca potem odszedł do tej niby koleżanki która pisała do niego Twoje Kochanie ...

Gość autorko topikuuu
z jakiego jesteś miasta???? odp. proszę albo chociaż województwo

Gość izzzzzzzka
hej:) ja opiszę problem z nieco innej strony.We wczesnej młodości spotykałam sie przez 3 lata z chłopakiem,teraz jestem od 8 lat w innym zwiazku,zreszta wczerwcu wychodze za maż.Od roku zaczelismy korespondować z moim "byłym" i powiem jedno ze absolutnie nic nas nie łączy poza przyjaxnia i jakims sentymentem ale zwiazanym z tamtym okresem życia,nawet nie samym związekiem,ale napewno nigdy nie będziemy już razem.Poprostu po kilkuletniej ciszy zgadaliśmy sie i tyle:) Mam jeszcze przyjaciela internetowego,faceta znam z reala ale słabo,jak go poznałąm byłam bardzo chora,jakoś potrzebowałam komus sie zwierzyć,komus własciwie obcemu,bezstronnemu.Minęło trochę czasu i z kolegi internetowego stał się przyjacielem internetowym z którym nigdy się nie zwiaze ale jest moim serdeczznym przyjacielem.Wiem ze jego partnerka nie jest za szcześliwa z naszej znajomości,ale co zabawne dzięk naszej przyjaźni potrafimy doskonalić własne zwiazki poprostu doradzamy sobie w zyciu.

Gość izzzzzzzka
Na dzien dzisiajeszy ja osobiście nie wyobrazam sobie zrezygnowac z tych przyjaźni,poprostu człowiek w pewnym momencie życia potrzebuje bliskich ludzi,wspomina dawne czasy i czesto tak sie dzieje ze sa to byli/byłe,ale taka znajomośc o niczym złym nie świadczy.

Gość kratulka
np moj juz ex tez pisal do bylej i ona do niego myslalam no spoko wkoncu to jego ex i ma prawo miec z nia kontakt do czasu gdy nie dowiedzialam sie ze spotykali sie na sex

Gość mina ja mi
sex z ex to wcale nie jest jakieś zjawisko z kosmosu :o sama znam 3 takie parki

Gość wrrr...
dlaczego wszyscy faceci spotkają się ze swoimi byłymi tylko na seks?:(

Gość mina ja mi
bo to lubią bo jest im lepiej w łóżku z ex bo mogą bo kochają nadal...........................