Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sądzicie o takich pannach

Co poszły z kimś w krzaki albo zrobiły jakiemuś chłopakowi loda w toalecie?

Polecane posty

Czy uważacie, że już nie mają szansy na szczęście z naprawdę fajnym chłopakiem i na zawsze już są zdzirami, szmatami i ścierwem?

Gość dkdlslssl
Takim samym dziwkarskim ścierwem jest ten chłopak.

Gość dkdlslssl
Chłopak co w toalecie daje się ssać przypadkowej lasce jest tak samo odrażający jak i ona. Odruch wymiotny na samą myśl.

A ta dziewczyna zasługuje na kogoś lepszego niż właśnie taki chłopak?

Gość bede anonimowa
Mnie sie zdarzyl kiedys przypadkowy seks a mimo to normalnie wyszlam za maz i wszystko jest ok.

Gość A mąż wie
A mąż wie o tym? Jeśli wie i to zaakceptował to też pewnie niezły moczykij z niego był

Gość bede anonimowa
Moj maz o tym nie wie bo to bylo dluuugo zanim go poznalam. Po prostu sie zdarzylo i tyle a nie mialo zadnego wplywu na nasz zwiazek. On wie tylko ze przed nim nie mialam zadnego stalego zwiazku tylko pare krotszych znajomosci. On przede mna mial jeden dluzzszy zwiazek i tez pare przelotnych znajomoci. To wszystko bylo zanim sie poznalismy wiec nie widze zadnego problemu. A jako maz i niedlugo tatus jest naprawde super.

A czy dziewczyna co miała takie zajścia musi jest skazana na faceta co też taki był? :( Czy może sobie znaleźć porządnego chłopaka?

Gość bede anonimowa
A jaka jest definicja "porzadny"? Facet moze sobie wziasc dziewczyne niby dziewice czy z malym doswiadczeniem, ona troche z nim pobedzie i go zostawi dla innego. I wg ciebie jest porzadna? W koncu nie miala przypadkowego seksu. Albo to ona moze sie zakochac i zostac porzucona. Przypadkow jest wiele. A nigdy tez nie wie sie kiedy i czy wogole spotka sie tego jedynego czy ta jedyna. ile osob juztu pisalo ze mialo prawie 30 lat i dalej byli prawiczkami czy dziewicami. Pomijam ekstremalne sytuacje gdy ktos chodzi na dziwki lub zaliczyl kilkadziesiat panienek, ale kazdy w zyciu moze czasem podjac zla decyzje pod wplywem nie wiadomo czego. I zaraz przez to ma byc napietnowany? Ja nie jestem dumna z tego co sie wtedy stalo, ale sie stalo i nie cofne tego. Nie wiedzialam wtedy tez ze akurat potem poznam mego meza i tak samo on nie wiedzial czy i kiedy spotka mnie. Najwazniejsze jest teraz: kochamy sie, szanujemy, jestesmy sobie wierni.

Gość Wlasnie ze jest to problem
ja bym takiej dziewczyny w zyciu nie chcial miec, ale ja jestem prawiczkiem, wiec to inna brocha

Gość bo ty właśnie
problemem jesteś sam, nie chcesz miec i nie będziesz miał, juz do końca życia pozostaje ci stasia rączkowska:P takie dziewczyny mają jak najbardziej szansę na cudowny związek chyba bardziej niż cnotki niewydymki, w kadym bądź razie większe szanse niż te które kłamały lub ukradły długopis z pracy;) moralność oparta li tylko na seksie to chora moralność bede anonimowa 🌻

a dla mnie podejscie do seksu i przeszlosc seksualna jest bardzo wazna w zwiazku. skoro jestem prawiczkiem to po co mi dziewczyna co puscila sie w krzakach? zebym tez ja zaliczyl? z tym, ze ja nikogo zaliczyc nie chce, mi chodzi o milosc

moja moralnosc nie jest oparta tylko na seksie, wiec mi nie wmawiaj tutaj czegos, czego nie napisalem. zreszta chyba juz bym wolal byc do konca zycia prawiczkiem, niz zakochac sie w dziewczynie co puscila sie w krzakach

Gość mamamijaaaaaa
przypadkowy seks?? lo matko przypadkowe robienie komus loda?? koszmar..to nie przypadek tylko charakter kobiety takie zachowanie wszystko o niej mówi jak i oczywiscie o facecie któremu to robiła

Gość Wrednaaa
I facet i dziewczyna, którzy tak robią są dla mnie na tym samym poziomie.

Gość noniczka
kiadys na dyskotece w ubikacji była taka akcja ze laska robiła kolesiowi w kabinie przy otwartych drzwiach..on sie rozkoszował a ona działała...wszyscy sie z niej smieli a facet wyszedł z tego ze jest kozak ona tleniona blondyna rozmazany makijarz szminka na ca łej twarz...poprostu taaaka dziwa ze szok i co?? to był przypadek ?? to przypadek tak sie ponizyc ??

Gość Sissie
Ona szmata a on szmaciarz - pasują do siebie! :-o

zgadzam sie, pasuje do siebie. szmata dla szmaciarza

Gość Ju...
Uważam, że mają szansę. Czemu nie?

duzo facetow mialo robionego loda w kiblu albo mialo przypadkowy seks, wiec u takich szanse maja

Gość Ju...
A tam, facet przecież nie musi wiedziec, co kobieta robiła. Prawdziwy mężczyzna nie pyta kobiety o jej przeszłość.:)

ja jestem prawiczkiem i zanim zaangazuje sie wolalbym wiedziec w co sie pakuje, bo nie lubie kupowac kotow w worku

ju... zauwaz, ze kiedys (a nie bylo tak tak wcale dawno temu) za prawdziwego mezczyzne uchodzil ten kto zenil sie z dziewica

Gość Pięcioparolatka
Normalka:) A po co mówić o swoich przygodach kolejnemu frajerowi?:O Przecież to nie zboczenie:classic_cool:

ja bym nie chcial miec dziewczyny co miala przygody, zwlaszcza takie przygody, chce dziewczyne, ktora moglbym kochac i szanowac

Gość upupupupupupupuppppppppppppppp

a dlaczego laska ktora miala jakies przygody seksualne nie moze miec fajnego faceta i zbudowac szczesliwego zwiazku? pewnie ze moze.nie widze niczego co staloby na przeszkodzie

Gość ohydne są takie
na dobrego faceta taka nie zasługuje, ale powiem tak: takie szmatki nadają się na kochanki, bo mają doświadczenie w robieniu loda, seksu analnego czy łykania spermy czy moczu. Niestety takie lale są często nosicielkami wirusa HIV.

ja1234 - przygody seksualne w krzakach lub toalecie z obcym facetem to strasznie oblesna sprawa. dlaczego ja mialbym schodzic na niski poziom i sie z taka wiazac? mam jeszcze w sobie ambicje...

dlaczego mam potem cale zycie byc nieszczesliwy, ze mam zone, ktora miala wielu partnerow czy przygody?