Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sądzicie o takich pannach

Co poszły z kimś w krzaki albo zrobiły jakiemuś chłopakowi loda w toalecie?

Polecane posty

Gość Justynaa23lata
no racja

Gość Wlasnie ze jest to problem
ju... - ja uwazam, ze skoro jestem prawiczkiem to powinienem wiedziec jaka kobieta ma przeszlosc seksualna, bo nie chce ryzykowac, chce wiedziec czy do mnie pasuje, chce wiedziec czy jest porzadna, nie chce kota w worku

Gość Justynaa23lata
własnie facet zawsze moze odmówic skoro nie szanuje dziewczyny to nawet nie powinien miec przyjenosci z seksu z osoba która pogardza powinien sie nawet nie podniecic

Gość sialalalalalllll
a jeśli stanie niechcący?

Gość Ju...
To, czy jest porządna, chyba bez zapytania o to widać.:) Po prostu moim zdaniem wynika to z szacunku do drugiej osoby.:) Ale jak uważasz.

Gość rumoon
"Jednocześnie wmawiasz nam, że mężczyźni i kobiety bardzo różnią się od siebie." A ty się z tym oczywiście nie zgadzasz. :D Ja naprawdę nie mam ochoty na polemikę z tego rodzaju bredniami. A z tym że ziemia krąży wokół słońca się zgadzasz czy też masz wątpliwości? "Kobieta, która się szanuje nigdy nie będzie chciała być z kimś takim jak ty." Tia, jeszcze mi napisz że jestem głupi i mam pryszcze. Milczenie jest złotem. Szczególnie jak się nie ma nic ciekawego do powiedzenia. Naprawdę nie potraficie rozmawiać nie posługując się przedszkolnymi argumentami w rodzaju "a mój tata to..." (w tym wypadku "a mój chłopak")? Chciałbym coś odpisać ale ręce mi opadły.

Gość Ju...
He he, gdyby faceci walili wszystko, na widok czego im staje, byłoby zabawnie.:D;)

mi chodzi o porzadnosc w sensie podejscia do seksu

Gość nbd
Najsmieszniejsze jest to, ze kobiety robia z siebie dziwki, a potem chca porzadnego faceta :o

Gość bo ty właśnie
sam masz problem, ale nie przejmuj sie rumun bije cie na glowe;) zycze ci rumun owocnego rzniecia dziwek i niedorozwiniętych umysłowo bo jednostki normalne są dla ciebie nieosiągalne:D

nie mam zadnego problemu, jestem prawiczkiem i chcialbym dziewczyne, ktora by do mnie pasowala, a pani po przygodach to raczej nie jest kobieta dla mnie, a ni ja nie jestem facetem dla niej

Gość bo ty właśnie
kochałeś kogoś?

Gość rumoon
"zycze ci rumun owocnego rzniecia dziwek i niedorozwiniętych umysłowo bo jednostki normalne są dla ciebie nieosiągalne " No ale normą obecnie jest dziwka właśnie. Jest panna która nie ma żadnych zasad i daje dupy zanim zdąży faceta poznać a potem chce żeby ją ten facet szanował i dziwi się (na cafe) że ten ją olewa. :D Normą jest właśnie skończona idiotka której wydaje się że jest mądra bo skończyła jakąś uczelnię a jak przychodzi co do czego to byle murzyn z senegalu nie dość że jest ją w stanie przelecieć to jeszcze zarazić HIV. Taka jest ta wasza "mądrość". I fakt, zostanie mi do końca życia rżnięcie czegoś takiego bo inne w przyrodzie nie występują.

nikogo nie kochalem, moze i bylem zakochany, ale wstydzilem to powiedziec takowej dziewczynie, ze caly czas o niej mysle i snie po nocach

Gość Ju...
Ale z Ciebie prowokator, Rumoonie.:P

Gość upupupupupupupupuppppppppppppp

Gość dorota18
ja osobiscie nie raz mialam przelotny seks i co z tego robie tym komus krzywde,nie! i to wcale nie znaczy ze nie chce miec faceta,oczywiscie ze chce byc kochana ale jezeli swojego jedynego poznam w wieku 30 lat to niby dlaczego mam sobie teraz przyjemnosci odmawiac?jesli facet bedzie mnie kochal to nie bedzie mu to przeszkadzalo,zreszta znam wiele przypadkow ze kobieta miala wielu partnerow i jest dobra zona i matka...

ale takie kobiety wiaza sie z babiarzami, co sami mieli wiele kobiet. do mnie, prawiczka taka nie pasuje, ani pewnie ja nie bylbym z taka szczesliwy, ani ona ze mna. ona nie widzialaby we mnie prawdziwego faceta i nie widzialaby moich zalet

Gość dorota18
przez to ze mialam wielu partnerow umiem dostrzec czasami u faceta na poczatku znajomosci jaki jest.a tak wogule to czasami nie rozumiem dlaczego jak facet ma duzo partnerek to nikt sie nie dziwi a jak kobieta to juz dziwka!

Gość dorota18
nie koniecznie,niektore kobiety chca sie wyszalec a potem szukaja stabilizacji.nie zawsze wiaza sie z kobieciarzami

tylko czemu facet co jest prawiczkiem, albo mial jedna kobieta ma chciec kobiete, co miala wielu partnerow i przygody?

Gość Justynaa23lata
dorota18 ma racje dziewczyna tez chce wyjsc gdzies na impreze poznac osoby umawiac sie zeby miec rozeznanie kto jej sie podoba na kim jej bedzie zalezałoi

ale potem facet cierpi bo musi miec zone co miala wielu partnerow i nie prowadzila sie zbyt cnotliwie

Gość Justynaa23lata
nikt cie nie zmusza zebys zmienił swoje upodobania szukaj takich jakie cie interesuja

ale dziewczyny, ktore mi sie podobaja, raczej dziewicami nie sa

Gość Justynaa23lata
tutaj bardziej potepiamy takich co mieli wiele partnerek a pozniej szukaja porzadnych a nie chodzi nam o prawiczków

poza tym sam nie wiem czy skresjalac kiedys kobiete tylko za przeszlosc seksualna moge przeoczyc w ten sposob swoja druga polowke, milosc swojego zycia. ale zupelnie nie wiem jak akceptowac przeszlosc seksualna u kobiety

Gość Justynaa23lata
na necie znalazłam swoja kolezanke jest porzadna i ma fajny charakter www.patr22ycja22.sympatia.pl

na dziewice, ani dziewczyne co miala jednego partnera to raczej nie wyglada, poza przez internet nikogo nie szukam

Gość łowca wampirzyc
ja moge zrozumiec loda w ubikacji czy seks na dyskotece po drinku jak jest pozadanie czy szumia % i nie jest sie w zwiazku. ale jesli panna kkonczy z jednym idzie wypic drinka i laduje w kibelku z innym to jest szmata.. a nie zadna kobieta wyzwolana. tylko pod gatunkiem z problemami psychicznymi. mozna sobie znalezc kochanka i z nim sie kochac(nie odmawiac sobie przyjemnosci Dorotko) jesli nie ma sie partnera. chociazby ze wzgledu na choroby przenoszone droga plciowa.. no i latwiej wtedy ustalic ojcostwo tez;)