Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gordonka123

poważne zauroczenie w stomatologu

Polecane posty

zauroczylam stomatologiem, ktory mnie leczy. Problem w tym, że jest nie wiem czy jeszcze kiedyś go spotkam,bo nie pracuje na stałe.. Jest bardzo miły i zabawny i swietnie czuje sie w jego towarzystwie. No i jest starszy o 7 lat. Niedługo mam ostatnią wizytę. Co robić ???????

Gość bobbbka
wybij sobie 3 kolejne zęby :F

Gość bobbbka
no a on jak na Ciebie reaguje? traktuje Cię tylko jako pacjentkę czy wdaje się w rozmówki "nie na temat"?

Jak tak bardzo zalezy ci by pojsc do stomatologa zamien sie ze mna. Jas od roku lecze moje zeby i wciaz konca nie widac: trucie zeba, kolejne plomby, porazka. Takze jesli pojdziesz za mnie bede happy:)) No i moj stomatolog tez wcale nie jest raki zly:)))

Gość bobbbka
Ale dalej traktuje Cię tylko jako pacjentkę. Skoro cię nie podrywa to masz raczej marne szanse chyba że bezpośrednio się go zapytasz czy nie ma ochoty na kawę po pracy :classic_cool:

Moze zacznij z nim flirtowac... jakies mile usmieszki itp. ale nie zaduzo !! moze powiedz mu jakies komplement... a ile masz lat ?

mozesz co jakis czas wracac do niego na kontrole lub mowiac ze masz kolejne ubytki.

pytałam się czy nie widzi niczego więcej i nic nie widzi! Jeździłam do tego gabinetu już od wakacji, ale on się pojawił dopiero od grudnia. A tak naprawde to mnie wzielo od początku stycznia.

a teraz jest ostatni dzwonek, bo ostatnia wizyta :( chetnie mialabym z jeszcze jeden czy dwa ubytki, ale juz wszystko mam poleczone. niczego nie mozna sie czepic

Szczerze mowiac to ci zazdroszcze. Bo ja moje zeby od roku lecze i konca nie widac. Ledwo co dziure poczuje to okazuje sie ze to cos bardziej skomplikowanego i efekt jest taki ze mam kanalowe leczenie. ciesz sie zdrowymi zebami a zakochanie minie.

telefonem i tak sie z nim wymienie, bo chce by dalej mnie leczył jak sie zachaczy gdzies na stale... tylko czy w moim wieku nie bedzie troche smieszne proponowanie kawki czy herbatki??

tez mam 17 ;P jednak nie chciala bym miec 24 letniego facia :D starcza mi "moi" 20 latkowie hehe :) ale probuj ! :)

Jesli juz koniecznie musisz cos zrobic to moze w podziece zapros go na kawe.

Gość freyka
znam to ja zauroczyłam sie w nauczycielu snowboardu :)

ale tez zastanawiam sie czy on nie moze sie poczuc w jakis sposob nie komfortowo, bo dentysta jest rewelacyjnym

Gość bobbbka
a tam, ja mam faceta 11 lat starszego i ujdzie :P sama mam 19 lat. zaproś go na kawę, bo potem będziesz żałować, że tego nie zrobiłaś i gdybać, co by było gdyby... a jak nabawisz się wstydu to najwyżej zmienisz dentystę :classic_cool:

Gość bobbbka
przecież praca i prywatne życie to 2 zupełnie inne sprawy. każdy ma prawo spotykać się z kim chce i znajomi z pracy nawet nie muszą o tym wiedzieć.

musze sprostować. On jest na V roku studiów, a ja jezdze do nich na kliniki i jestem w penym sensie "materialem" na ktorym on cwiczy

w sumie to nie chodzi mi narazie o coś strasznie poważnego. Po prostu chce miec kogos z kim mozna by sie spotkac,pogadac czy pojsc do kina...........

a czemu etyka lekarska zabrania takich nie-lekarskich relacji miedzy pacjentem a lekarzem?

A po czym można poznać,że można liczyć na cokolwiek z jego strony? W jaki sposób może to okazać?

moj dentysta jest idealem faceta:D problem w tym ze mnie bola zeby,jak wierci,ale ja mam takie ubytki,ze 10do knalowego i mnie to czeka. facet inteligentny,sympatyczny,i wogole...:)no ale ja sie nie zakochuje.po prostu super facet