Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adgam

wyrywanie włosów pincetą w miejscach intymnych !

Polecane posty

czy ktoras z was juz probowla ? bo ja planuje sprobowac, macie moze jakies z tym doswidczenia ?????? i rozne sposoby na usowanie wloski na piczce :) ?

Gość ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:ojuż na samą myśl o tym mnie boliiiiiiiiiiiiiii😭

Gość ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pomijając ból kto by miał cierpliwość aby wyrywac tyyyyyyyyyle wlosów:oPrzecież jets ich tam mnóstwo,każdego z osobna wyrywać....ojj nie!!:PJak coś to tylko golenie;)

Gość ja tak robie
ale tylko na wzgórku jak robisz to 1szy raz to najlepiej najpierw ogolić i wyrywać takie odrastające krótkie sztywne. Boli tak jak depilacja brwi.

Gość co to pinceta
a nie penseta ??

Gość olaa654
zgadzam sie najlepije najpierw ogolic a potem jak odrastają wyrywac w szczegolnosci wtedy gdy zaczyna swedziec przy odrastaniu wtedy wyrywanie to przyjemnosc ze tak powiem nawet

Gość EwelinkaA8
ciekawa jestem ile czasu miałabyś siedzieć i wyrywac pinsetą ;] chyba z 5dni więc wydaje mi się że to nie za dobry pomysł w dodatku ten ból towarzyszący temu zabiegowi oj oj na samą myśl aż ciarki przechodzą ;Pp

Gość okt
pinceta zdecydowanie mniej boli niz depilator czy woskowanie a poza tym to nie zajmuje wcale tak duzo czasu

Gość tweezer
ja tak robilam wiele razy tzn wczesniej 10 lat po prostu golilam, pozniej bylam na wosku po wosku nie wolno golic, a ze nie moglam wytrzymac sama ze soba z odrastajacymi kudlami wiec wyrywalam sama ;) wcale az tak nie boli strasznie. Najlepiej wziac ze 2 aspiryny wczesniej i pic sobie winko :P i jakos idzie wytrzymac :D

Gość gość
Ja to nie wiem co to jest ta pinceta, ale tak samo próbowałam najpierw maszynką a potem spróbowałam sama wyrwać. Tylko tak z góry. Chciałabym wiedzieć jakie są najskuteczniejsze metody. Ktoś wie ?

Gość gość
jaka kur pinceta, po jakiemuto?

Gość gość
ja wyrywałam ale przestałam. Za bardzo wrastały mi włoski i mam teraz ślady.