Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawajaa

kochanka na naszej klasie

Polecane posty

Gość qwertz123
ale to ta druga jest kur.wa i nieważne jak wygląda, bo będzie kiedyś stara zdychała jako kur.wa a nie żona.

Gość CO WY WSZYSCY MACIE
quertz lecz się na ciało, bo na główke za późno. :P

Gość CO WY WSZYSCY MACIE
mężuś będzie zdychał bo na boki chodził nie ona. :P

Gość dawno się tak nie uśmiałam
:-D

Gość ciekawajaa
voalko tak racja zadreczam sie tylko tym ze ona tak super wyglada a jest duzo starsza niz ja. jestem wyczajnie zazdrosna o jej wyglad ma 45 lat a wyglada na 35.

Gość ciekawajaa
madlena dziekuje za słuszne rady i uwagi:)

Gość myślącainaczej
Tak czytam to wszystko i moi drodzy, nasuwa mi się myśl, że może lepiej byłoby dla własnego dobra, ten cały jad, zawiść, zazdrość, przełożyć, przekuć na coś pożytecznego? Tyle energii kobiety marnują poddając się porywom własnej wyobraźni.Co z tego, że mąż był z kobietą ładniejszą? Uroda przemija, rozum pozostaje.Zamiast histeryzować pomyśl czemu z Tobą został? Mogę Tobie tylko poradzić to, co mi samej pomaga. Nie oglądaj się za siebie!!!!!!Tyle rzeczy w życiu nas unieszczęśliwia, czemu samemu sobie to robić?

Gość advocatka1
podaj linka do jej profilu. skoro ona pieprzyla sie z zonatym, to chyba jestes w stanie to zrobic...

Gość ale tylko razem z linkiem
do rpofilu swojego męża. Skoro on jest żonaty a pieprzył się z obcą babą, to chyba jesteś w stanie to zrobić:-P

na dodatek pieprzył się z mężatką...

Gość advocatka1
Jak poda linka do profilu kochanki, nitk nie bedzie wiedzial kim ona jest. Gdyby podala profil meza, upublicznilaby ich oboje. kapewu?

" Jak poda linka do profilu kochanki, nitk nie bedzie wiedzial kim ona jest. Gdyby podala profil meza, upublicznilaby ich oboje. kapewu? " Nieee, absolutnie nikt:-D Tylko ta chmara osób, które czytają kafaterię. A chwytliwe tematy o kochankach to już na bank czytają. "kapewu???" Ludzie, ile ty masz lat, że takich dziwotworów używasz?:-D

Gość niuulka
czytam...i żal ściska drogie panie jestem w takim związku własnie odkopanym z naszej klasy, nie było lekko ale było warto. I te wszystkie wasze wyzwiska przekleństwa, to śmieszy a jednocześnie jest bardzo żałosne rozejrzyjcie się i zastanówcie czy wspolne życie jest na pewno takie jakie jakie chciałyście. Czy ten facet jest szczęsliwy...a wy spełnione i to nie jako matki tylko jako kobiety . ja tez jestem matką i dopiero teraz zrozumiałam że to nie daje spełnienia w 100%.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jasne, za to bedziesz spełniona jak Twoje dziecko bedzie miało co jakis czas nowego "tatusia". Ech załosna idiotka z Ciebie