Pippi Langstrumpf 0 Napisano Marzec 5, 2008 witam Was dziewczyny, mam nadzieje, ze dobrze Wam leci z dietka i ze zdrowe jestescie u mnie wszyscy troche przeziebieni, takze noce troche zarwane i mniej czasu zeby w ogole zajrzec na kafe u mnie na razie z odzywianiem ok, od poniedzialku znowu stepperek rano, lepiej mi si ekrazenie poprawia i mam lepszy start z rana niz po kawie zycze dalej powodzenia pomidorka mysle, ze troche zamalutko jesz, ale Ty lepeij znasz swoj organizm i na to musisz przede wszystkim patrzec papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa_85.05 0 Napisano Marzec 8, 2008 hej hej :)) Pippi, zdrowia zyczymy Tobie i Twojej rodzince:) Z moim zdrowym odzywianiem roznie- codziennie jem cos slodkiego, nie chce sie powstrzymywac bo zjadam w to miejsce kilka innych produktow:/ dzis zjadlam owsianke, na obiad planuje omleta z pomidorami i szczypiorkiem. a teraz bede sprzatac pokojj. aa przed sniadaniem bylam na dlugim spcerze. a po sprzataniu znow sie wybieram:) milego dnia:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa_85.05 0 Napisano Marzec 8, 2008 hej:) bylam na godzinnym marszu po parku:)) teraz nie jestem zbyt glodna, posprzatam pokoj (bo wolalam spacerwoac w sloncu niz sprzatac;) ) i zrobie omlecika;) mam nadzieje ze spalilam zbedne kalorie, ktorych nabralam ostatnioo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa_85.05 0 Napisano Marzec 12, 2008 widze ze topik zamarl... uciekam do innego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaudynaaa Napisano Kwiecień 2, 2009 Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach