Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta z olkusza

Dlaczego grubym trudniej

Polecane posty

Gość aneta z olkusza

Wielokrotnie tu na kafeterii slyszalam ze jak sama jestem gruba to tylko z grubym moge byc, dlaczego nie moge miec szczuplego ? bo sama jestem gruba ? co to ma do rzeczy ? dlaczego ludzie sa tak podli ? kazdy ma prawo wybierac prawda ? to ze nie jestem chuda pusta tipsiara plaska jak deska nie znaczy ze nie mam prawa miec swoich wymagan prawda ?

Gość ktokolwiek widział
pewnie :-)

straszne glupoty:) popatrz na pary na ulicy:) szczupła dziewczyna misiowaty facet, grubsza dziewczyna facet jak patyk :) zalezy co sie podoba

Gość szczupla i fajna babka
to, z dziewczyna jest szczupla nie oznacza, ze od razu musi byc pusta. A Ty zamiast uzalac sie nad soba, zacznij jesc ludzkie porcje, uprawiaj sport i moze wtedy pomysl o startowaniu do szczuplego faceta. Niestety w naszej rzeczywistosci pasztety moge jedynie uzalac sie na kafe. Nikt nie chce byc z kims bez charakteru, kto dopuszcza by wygladac jak tucznik. I nie gadaj o zlej przemianie materii, o genach itd bo ta teoria juz zostala obalona. Zamiast zrec zacznij jesc, troche ruchu i problem ze znalezieneim faceta sie skonczy!

Gość a_dusia
oczywiście, że masz prawo mieś swoje wymagania :) ale jak widzisz ochotników na potencjalnego adoratora brak :O

Gość Ketrab
Ogólnie, faceci preferują szczupłe kobiety ale... No właśnie "ale". Szczupłe to rzecz względna. Jedni wolą chudzielce a inni "przy kości". Dla jednych i dla drugich ich Pani jest szczupła. A nadmierna otyłość - zdarzają się amatorzy ale jest ich raczej niewielu

Gość Noisy
To pewnie kolejny temat-podpucha! ;p

Gość holalola
wymagania możesz mieć zawsze :D ale partner też ma wymagania i tu może być problem :D