Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzb

jaki kolor ścian do czarnych mebli i czerwonego wypoczynku????

Polecane posty

Gość fryzb

Mam czarne meble i komplet wypoczynkowy z czerwonej skóry. Nie mam pojęcia z jakim kolorem ścian by się to mogło ładnie komponować. Proszę o radę.....

Gość deser wanilio herbaciana róża
brzoskwiniowy pastelowy, bita śmietana. wszystkie te kolory sa z dekorala

Gość fryzb
deser wanilio herbaciana róża jak to ma wyglądać, dwa kolory na różnych ścianach?

Gość hhhmmmmmmmmmmm
to sa kolory do wyboru!!! logiczne, ze nie wszystkie na raz, tylko któryś z tych. heh :D

Gość nie łączyłabym czerni
i czerwieni z barwą pastelową. Pomalowałabym ściany ugrem, dość ciemnym. Kolorem pakowego papieru. W grę wchodzi jeszcze zszarzona oliwka.

Gość a nie przyszło wam do głowy
czerwona kanapa + bordowe ściany? Średni pomysł

Gość istotne jaki to czerwony
a może na ścianie stary angielski róż, który wygląda jak rozbielony różowawy brąz Moja koleżanka ma takie ściany - wygląda świetnie - ale to raczej do pokoju południowego, pełnego słońca

Gość Tak sobię myślę że...
czarny pasuje do wszystkiego wiec musisz po prostu dobrac taki kolor, ktory nie bedzie gryzl sie z czerwonym :) Moim zdaniem wszystkie odcienie błękitu i niebieskiego raczej odpadają, powinnaś dobrac coś w ciepłej tonacji. Pozdro 🖐️

Gość Tak sobię myślę że...
ps. może poczytaj w google. Myślę że odcienie żółtego byłyby w sam raz. http://www.google.pl/search?hl=pl&q=czerwony+naro%C5%BCnik+kolor+%C5%9Bcian&btnG=Szukaj&lr=

Gość po 3 latach znajomości
zieleń, oliwka też się gryzie z czerwienią. A moze jakiś wpadający w delikatny żólty?

Gość królowa bigosu
ja bym dała chłodny jasnobezowy albo jasnopopielaty

a ja wywaliłabym te czerwone skóry i od razu byłoby łatwiej :)

Gość jednak bita smietana

Gość beżowe lub czerwone

Gość uga buga
Biel, krem, beż, kolor papieru do pakowania czy kartonów - świetny pomysł, czerwień ewentualnie.

o nie nie nie! jak ściany będą żółte to niezły będziesz miała odpust... ja proponuję jakiś taki neutralny kolor bo czerń i czerwień sa bardzo kontrastowymi kolorami! jeśli ściany będą białe to potęgujesz kontrast... to zależy na jakim wnętrzu ci zależy ;) jeśli na takim nowoczesnym minimalistycznym to ściany białe mogą być. jeśli chcesz stonować wnętrze pomaluj ściany na taką delikatną szarość, ale ciepłą... nie może to być beż.

jakaś oliwka tez byłaby ok, czy papier do pakowania ;) takie przydymione kolory i raczej ciemne dobrze graja z czerwienią... ale cyz nie bedzie za ciemno we wnętrzu?!

Gość gość
Jak dla mnie to tylko szarość i dodatki z elementami metalu i szkła. Nie przytłacza i do tego nowocześnie. Może jakiś fajny element graficzny na ścianie albo naklejka na drzwi z londyńską budką telefoniczną :) Ja sama mam czarne meble - o takie http://www.aaaameble.pl/mebloscianka-fresh-czarna i szarą sofę. Do tego cytrynowe poduchy i ściany szare z fototapetą czarno białą z żółtymi taksówkami z Nowego Yorku. Fajnie się wszystko komponuje