Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwiec 2009

Londyn - czy ktos mial slub w londynie?!?!?

Polecane posty

Gość czerwiec 2009

ja mam dylemat - albo tu ( w londynie) albo w polsce. wiadomo, ze w polsce lepiej taniej itd. ale ja mam w londynie wszystkich ( lacznie z rodzina i sie zastanawiam, czy tu mimo, ze drozej nie byloby lepiej! mial ktos slub w londynie, wesele, przyjecie?!??

ja mam narzeczonego brytyjczyka, i jak policzylam sobie koszty zwiazane z wynajeciem lokalu, alkohol nie mozna wnosic tylko kupic w lokalu, poza tym narzeczonego rodzine stac by przyjechac do Polski, niz mam prosic moja rodzine by do Anglii przyjechala (u mnie ok.60 osob w rodzinie, u niego jest polowe). poza tym gdzie mialabym ulokowac moja rodzine do spania?? w takim razie zdecydowalismy sie zrobic wesele w Polsce:) koszta mniejsze, dla jego rodziny to atrakcja przyjechac do Polski, poza tym chce miec tradycyjne wesele z tancami, a tutaj raczej po obiedzie do domu. zalezy kto co lubi:) ja nie mam zamiaru sie anglikanizowac, i nie zapominam skad pochodze:) zycze udanego wyboru i powodzenia!:)

Gość zolza12345
czesc, ja mialam slub w londynie i przyjecie takie skromne u siebie w domu. koszt organizacji gdziec w lokalu - katastroda finansowa!!!