Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TouchMeOna20

naduzywam odzywek do wlosów,lysieje!!help

Polecane posty

Gość TouchMeOna20

mam bzika na punkcie wlosow bo mam zadkie, od pewnego czasu uzywam wielu specyfikó np. wax 2 razy na tydzien spie z glowa natarta nafta kosmetyczna i olekem rycynowym jem vitapil czasami vichy dercos. Wczoraj na noc nalozylam nafte z olejkiem i polozuylam sie spac. A dzis rano glow swedzi i piecze mam zaczerwieniana skure glowy swedzi mnie biale plati skry mi sie odrywaja to chyba łópiez ale czemu. I czy przy łupiezu tak piecze głowa.co sie dziej ???

Gość dobry temat bo
przesadziłaś po prostu, sama sobie odpoiedziałaś w temacie, wszystko z umiarem, najpierw spróbuj 1 specyfiku, daj skórze odpocząć, potem nast..

Gość TouchMeOna20
tak tylko martwie sie czy teraz caukiem mi czuprynka nie wypadnie glowa swedzi jak cholera, i ten łópiez sie zrobil wiec jak mam go zwalczyc jak nie chce juz uzywac nic na glowe?

Gość dobry temat bo
no to idź do ermatolog, proste? co mamy ci poradzić?

Gość idz do dermatologa
a ja ci powiem,z e odkad uzywam jednego szapnonu - z czarnej rzepy Joanna lub z chinina Klorane i zadnych odzywek , mam super wlosy- nie przetluszczaja sie, nie wypadaja tak bardzo no i co najwazniejsze, nie rozdwajaja sie- od ponad roku ich nie obcinalam a koncoiwki sa w stanie idealnym!! wiec zasada im mnije tym lepie dla wlosow tez obowiazuje!!

Gość hhgujhgujb
wypij wapno to powinno zlagodzic swiad a pozniej nie naduzywaj wszystkiego tylko zdecyduj sie na jeden specyfik albo idz do dermatologa

Gość dobry temat bo
ja po klorane mam starszny łupież właśnie.. kup obie szmpon dziękciowy, na mnie działa, jak mnie głowa swędzi

Gość TouchMeOna20
wapno? sprubuje ale fatalnie a na łłópiez co bedzie dobre tak zeby nie obiazac wlosow bo podejzewam ze z tego sie zrbił z tych odzywek

Gość przesadziłaś stanowczo
na nafcie pisze aby używać na 15 minut przed myciem i to raz, dwa razy w tygodniu... Nafta i olejek odżywiają włosy, nafta pobudza krążenie, ale jeśli masz to za długo i zbyt często to skóra w ogóle nie oddycha i powstają podrażnienia.... Teraz nie używaj nic, idź po jakiś łagodny szampon, ja np lubie Pregaine za 22 zł w aptece, łagodny, poleciła mi go dermatolog. A tak w ogóle to masz kare za brak umiaru :/