Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona 1238

pytanie, prosze o odp

Polecane posty

Gość zmartwiona 1238

Mam pytanie, mam 19 lat i zaczely nagle bolec mnie piersi, i to jakos tak dziwnie po boku, od okolicy pachy do sutka. Czy to mozliwe ze bol pojawil sie przez to, ze one sie jeszcze rozwijaja? I czy moze byc z tym zwiazany spozniajacy sie okres? Poczatkowo balam sie nawet ze moge byc w ciazy... Prosze odpiszcie

Gość alussia
ból piersi jest spowodowany np zblizającym sie okresem:) jezeli nie przejdzie skontaktuj sie ze swoim ginekologiem... pozdrawiam

Gość ecinka-e
jesli nie jestes w ciazy to sie piersiami nie martw ,bola wiele kobiet pzred okresem nawet tydzien.......

Gość zmartwiona 1238
wlasnie dlatego sie martwie bo slyszalam ze to moze byc tez objaw ciazy... w sumie dziwne chyba ze po 2 tygodniach wystepowalyby takie objawy.. ale spozniajacy sie 5dni okres;/ mysle, ze to z nerwow, ale mimi to sie boje

Gość ecinka-e
jesli jest powod aby pdejrzewac ciaze to zrob test za kilka dni-to swietny wywolywacz okresu :D a tak wogole to nie jestesmy maszynami-okres moze sie opozniac raz na jakis czas i wlasnie bol piersi jest jego zwiastunem,czesto w ciazy tez ale pojawia si raczej pozniej od brakujacej miesiaczki

Gość zmartwiona 1238
Dzieki wielkie:* Mam nadzieje, ze zaniedlugo sie pojawi i przestane sie denerwowac