Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna_87

Bolesne dni płodne...

Polecane posty

3 tygodnie temu odstawiłam tabletki. Myślałam że w tym cyklu nie będę mieć dni płodnych, tymczasem chyba je mam. Poznaje po śluzie. Ale jest też coś co mnie niepokoi. Ból brzucha. Czy to normalne podczas dni płodnych? Od prawie 2 lat ich nie miałam i nie pamiętam jak to jest...

Gość Helllo
otóż ja mialam bolesne dn plodne.Niemoglam nawet czasmi usiąść na tylko, bo jajniki bolaly!!Okazalo sie,ze mam duzego torbiela na jednym jajniku.Usunelam go laserowo i jak reka odjąl.Moze to hormony Ci wariuja,zrob badania hormonalne.Pozdrawiam.

Mnie tylko pobolewa i nie cały czas, a tylko czasami, tak jakby kłuje. Ale dziękuję za odp.

czy 2 dni po miesiaczce moga bolec jajniki i brzuch na dole ??

Gość kajmax
po okresie nie powinno teoretycznie nic boleć.To moze byc jakis stan zapalny..jesli to sie utrzyma radzilabym do ginek.Mozesz kupic lactovaginal jak masz takie stany.Pozdr

Gość ja212121
ból owulacyjny jest normalną rzeczą i nie musi wynikać z żadnej choroby.Nie wmawiajcie dziewczynie głupot.To właśnie objaw uwalnianego jajeczka z jajnika i delikatnego podrażnienia otrzewnej.I tyle, nic w tym dziwnego.