Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipipi

CZY MOGE BYC W CIAZY? PROSZE POMOZCIE.

Polecane posty

Gość pipipi

W styczniu okres dostałam.. 19. Mój cykl trwa (29-30 dni) Z chłopakiem uprawiałam seks.. tydzien przed okresem.. (codziennie) i 3 dni okresu.. (okres trwa u mnie 7 dni) Chłopak nie kończył we mnie, a przez tydzien przed okresem zabezpieczalismy sie globulka. W lutym normlanie dostalam.. okres.. Okres skonczyl sie wczoraj.. A ja mam okropne samopoczucie.. nudnosci.. jest mi bardzo nie dobrze.. jestem senna.. CZY MOGE BYC W CIAZY? Zaznacze ze dwa dni temu.. mialam 39 stopni goraczke i bol kosci co wskazywalo na grype.. teraz czuje sie dobrze tylko te mdlosci..

Gość kajmax
mialas normalny okres??jesli tak,to spokojnie.Jesli tylko plamienie to to moze byc ciaza..Ale wyluzuj sie;)

Gość sandra111
Cześć.Ja mam podobna sytuacje ,z tym że stwierdzono ciąże.Jednagze na 6 tydz. nie mam żadnych objawów nawet nie tyje i nie puchne, okres mi tez sie spóznia ale to normalne nigdy nie był rególarny a czsami jego brak.Kilka lat temu miałam zapalenie jajnika i wtedy tez stwierdzono ciąze.Macica powiekszona się zmniejszyła do normalnych wymiarów, lecz ja nie wiem czemu nie mam jeszcze okresu.Chłopak tez nie kończył we mnie aktu seksualnego .A jednak mam stracha.

Gość pipipi
Ale ja dostałam okres.. to co Ty masz juz 2 dzieci? bo napisalas ze 2 razy stwierdzono ciąże?

Gość pipipi
dlaczego nikt mi nie pomaga?

Gość sandra111
żadnedo

Gość sandra111
Podstawową sprawą jest to ze kobieta w całym miesiacy ma tylko kilka dni płodnych.A twoje symptomy mogą byc reakcja uczóleniową na pigółki,lub masz chore jajniki.

Gość sandra111
Autosugestja.Strach przed ciaza .Myślisz o tym a sam organizm wywołuje te symptomy.

Gość kasssiczek
Mysle,ze uroilas sobie,a organizm sam juz sie dostosowuje do psychiki!!! Ja mialam tak,ale w druga strone.Uroilam sobie,ze jestem w ciazy i mialam przez caly tydzien WSZYSTKIE jej objawy. I Co ?>>>I po tyg przyszedl okres!!:((( Zrob sobie tescik dla pewnosci.On na 99%b powie prawde.

Gość sandra111
Jeśli są podwyższone chormony to test będzie dodatni, tak ze mną jest.