Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgvdc

jak poderwać kobietę,jakich sztuczek użyć??

Polecane posty

Gość fdgvdc

najprostsze rozwiązania są najlepsze więc maczugą w łeb i po sprawie :)

a po kiego podrywać? weź ją za włosy i do jaskini zaciągnij! gdzie ci jaskiniowcy? :(

Nie ma takich sztuczek jesli się jej spodobasz to jesli będziesz opowiadał bzdury lub przeklinał to ona będzie wpatrzona w Ciebei jak obrazek jeśli uzna Cię za brzydkiego to nic nie pomoze nie bądz za grzeczny,dziewczyny nie znoszą tego

Nie przesadzam,mówię prawdę W Anglii kiedyś pomogłem dziewczynie przy dźwiganiu luster ona na koniec "Andrzej nie obraź się ale facet taki jak Ty jest troche ciotowaty,normalny jest szorstki i twardy":o

Gość lech512
najlepiej pokaż swój organ i spytaj czy pasi. jak tak to dupa jest twoja. zrobi ci loda napewno !

"Cześć. Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam przejść jeszcze raz" :D To mnie powala na kolana :classic_cool: i wiem, żeby trzymać się od takiego osobnika jak najdalej:D

Gość normalna.ladna.kobieta
a mnie zeby facet mogl poderwac musial by byc poprostu soba, tak jak wglada, ale zadbany, i nie moze ukrywac swoich gaf,nie moze probowc wypasc jak najlepiej moimo ze mu to nie wychodzi, to zenujace :O to slodkie kiedy jest soba, potrafi smiac sie z siebie :)

Wkurzał mnie często tekst na tym forum że brak mi pewności siebie Akurat pewnosci siebie mi nie brak tylko urody ludzie mówią że jestem wygadany i kontaktowy nawiązywalem rozmowy w róznych miejscach i okolicznościach:pociag,samolot,basen,sklep,sauna/

nieprawda,nie kazdy jest soba, wiekszosc osob, facetow-bo o nich mowa probuje stworzyc z siebie inna postac zeby zainponowac, lepsza, wrecz idealna,to glupie do autora: jesli chcesz sztuczkami poderwac dziewczyne, to wiedz ze nigdy normalnej nie poderwiesz, cizie mizie leca na sztuczki, lubieja jak sie "bajeruje" normalna fajna dziewczyna zainteresuje sie chlopakiem, jego osoba, nie tym co ma do zaoferowania

Gość vcxzv
czesc podobasz mi sie, chce sie z toba umowic

Ja jestem zawsze sobą niczego nie udaję bo to głupie,i sztucznie wygląda niedawno pewna osoba powiedziała mi że jestem otwarty i łatwo mówię o swych uczuciach spodobało mi się to:P

fajnie Andrzej, tak trzymac:) otwarty facet nie "smierdzi" kobieta czuje sie pewniej, bo wie co on mysli, czuje ,czego mu potrzeba,jest mniejsze ryzyko ze byc moze klamie ale za wylewnym tez nie jest dobrze byc-ludzie potrafia to wykorzystac

Witam! Dziwny facey ze nie wie jak?! przeciesz to naturalne.... mlode panienki na gadki,szmatki i kaska ... a te starsze na szacuneczek,urok osobisty,no i godnosc.......:D

Gość a ja poznalam ostatnio
faceta...zajebisty przystojny bardzo mnie lubi ale niestety...nie nosze zloych paskow i zlotych torebek , wrzymajacacyh sie stringow w bialych spodniach i nie jestem cycata blondynka ktora smiga po imprezach...mysle ze gdybym nia byla bybly moj...wyc mi sie chce ale trudno ja mam zamiar zostac soba...choc teraz mi strasznie przykro

a ten niestety andrzeju takie lubi :(

Musisz być kulturalny czarujący,inteligentny i zabawny :) To powinno wystarczyć:)

być sobą to najlepsze co można zrobić. szczerość, uczciwość i uśmiech. sztuczki i tanie teksty działają tylko na: 1. desperatki 2.łatwe 3.głupie a kto by chciał taką kobietę w dobie blachar i słodkich idiotek??

japierdole ale mam dola...facet ktory mi sie podoba leci na blachary.... brak slow normalnie

Gość casa nova
Justyna,ty chyba jesteś facetem?