Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muchomorek 22

CZy faceci zwierzaja sie swoim najl klegom ze swojego zycia seksualnego?

Polecane posty

Gość muchomorek 22

czy mowia koledze (ie mam na mysli kazdego kolegi,) jak wyglada seks w ich zwiazku? bo dziewczyny czesto zwierzaja sie swoim przyjaciolkom z tego a jak panowie?

Gość ewenciaaaaka
o no własnie wszystko zdradzacie i paplacie od A do Z ?

Gość ewenciaaaaka
no własnie wszystko zdradzacie i paplacie od A do Z?

Gość freyka
i jedni i drudzy się zwierzają to kwestia indywidualna Ja sie nie zwierzam po co niby miałabym to robić?

Gość czyście głupie
Chłopaki się nie zwierzają tylko przechwalają :D .

Gość autorka topiku................
nie mowie ze wszystko.... ale np zesie z kims sypia jak mnie sie zapyta to odp..ale bez szczegolow hehe( ale tylko mojej najl przyjaciolce ) a jak panowie? tez mowia...ze spali..ze np dziewczyna nie jest lub jest dziewica mowia?

Gość też jestem ciekawa
nie chciałabym żeby najlepszy kumpel mojego faceta wszystko wiedział o naszym życiu erotycznym :-o nie cierpie tego człowieka i słabo mi sie robi na myśl o tym co on o mnie może wiedzieć. Sama raczej nie opowiadam o naszych łóżkowych wyczynach, no może trochę :-p ale zawsze sie chwale o problemach nigdy nie wspominam.

Gość autorka topiku................
nie to nie ja:-P

Gość upupup

Gość dejot
nie wróżę wam przyszłości jak nie cierpisz jego najlepszego kumpla.....

Gość innakobitka
dejot ---> to trzeba tez lubic kolegow? chyba oszalales

Gość dejot
nie oszalałem ale praktyka..... prędzej czy później zaczniecie się zwalczać...wierz mi facet nie zostawi najlepszego przyjaciela.....dziewczyny się zmienia przyjaciół nie ....

chyba nie mowią jak sie zakochają.Na początku chyba są przechwałki ale potem to już nie.Bo jak sie za bardzo zacznie chwalic laską ze jest rewelacyjna w łóżku to kumple mogą sie za bardzo nią zainteresować:P Faceci myslą główką i głową:)

Gość heeeeeeeeeee
w sumie to dziewczyna zostawi wczesniej czy pozniej takiego faceta ktorego najl kolega jej dokucza

Gość chusteczkaaaaaaaaa
racja..najgorsze jak najlepsi znajomi nie akceptuja tej drugiej strony.. tak sie nie da zyc....na dluzsza mete ktores zostawi

Gość dejot
zazwyczaj to właśnie dziewczyna chce wygryść przyjaciela a nie na odwrót......A że facet powie kumplowi o próbach dziewczyny to nie dziwne , że zaczyna się walka

Gość innakobitka
dejot ----> a ja mam odwrotnie ten kolega dokuczal mi od samego poczatku..ja staram sie byc mila ale juz nie mam sily denerwuje mnie swoimi glupimi chamskimi prymitywnymi zartami nic mu nie zrobilam wiec nie wiem czemu taki wkurzony na mnie zaczyna mnie denerwowac ta cala syt

Gość też jestem ciekawa
to że go nie cierpie nie znaczy że chce zniszczyć ich przyjaźń, szanuje to i po prostu trzymam się od tego typa z daleka. To nie jest tak że on mi dokucza, czy coś do mnie ma, złego słowa na mnie nie powiedział, ja na niego też nie. Mój facet stara się żebyśmy widywali się w trójkę jak najrzadziej i nie ma żadnych problemów. Po prostu nie lubie myśleć że ten kumpel wie jak sie zachowuje w łóżku, co i jak robimy. Mój chłopak twierdzi że nic mu nie mówi, ale kto go tam wie? :-o

Gość dejot
mówi mu .............ale często po prostu jest to porównanie partnerek, problemów itd

Gość a jak to
dejot ---> ale opowiada wszystko ze szczegolami? np. wiesz moja laska byla dziewica..robilismy to ze trzy razu jednej nocy w takiej i takiej pozycji....ona krzyczala/jeczala itd tak mowi???????

Gość też jestem ciekawa
haha, no ja od tego kumpla też sporo wyciągnęłam jak był pijany :-p w ogóle straszna łajza z niego, zdradził mi pare takich sekretów o swoim najlepszym przyjacielu. i strasznie go wtedy rączki swędziały do mnie :-o Głupi, zakłamany buc :-o

Gość dejot
a to już indywidualne uzgodnienia........jeden mówi ze szczegółami wszystko inny tylko jak są problemy albo czegoś nie chcesz robić itd...z perspektywy wiem, że podstawowe informacje jakie sobie faceci mówią to czy dziewczyna " robi loda" zazwyczaj to wyznacza atrakcyjność partnerki...a co jeszcze....np jak się nie goli tam to wierz mi, że facet się poskarży kumplowi ...dużo tego

Gość inna.....jakas
czyli jak robi loda to jest atrakcyjna czy nie? wlasnie i jeszcze te dziewictwo..to tez mowi? boze ale wy jestescie okropni takie prywatne sprawy ja bym nie pow nawet kolezance

Gość dejot
no właśnie jest atrakcyjna tzn teraz normalna, bo uznaje się to za normę ...jak nie robi to jest coś z nią nie tak....a jak facet słyszy że wszystkie dziewczyny kumpli robią a jego nie to zaczyna się zastanawiać....Ale to kwestia płci...wy gadacie o tym gdzie wasz fcet pracuje co skończył itd ( wiadomo że chodzi o potencjalne $$$) faceci pierwsze co mówią to jak wyglądacie jakie w łóżku jesteście wszyscy jesteśmy siebie warci :)

Gość inna.....jakas
hehe ja mojemu nie robie..czyli jestem nieatrakcyjna:(

Gość dejot
a dlaczego nie robisz ? czyli seksu oralnego u was nie ma ? powiem tak...ja już jestem tak przyzwyczajony, że nie mógł bym z niego rezygnować