Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Io.Rebeka.ti.amo.Jose.Arcadio

HISZPANIA - czy ktoś tam pracował? PILNE! PROSZĘ!

Polecane posty

Bardzo liczę na jakąkolwiek pomoc. proszę piszcie o swoich doświadczeniach w pracy w Hiszpanii. Może macie jakieś kontakty, sprawdzone firmy oferujące dobrą prace, linki do stron internetowych? Liczy się każda pomoc! Może ktoś pracował jako kelner/kelnerka? Szukam pracy na okres wakacyjny najlepiej jako kelnerka w jakiejś kawiarni/pizzerii/barze/restauracji. Może ktoś ma znajomych tam pracujących albo z doświadczeniem i mogłabym się czegoś więcej dowiedzieć?

Uf ciężko tak napisać bo Hiszpania jest bardzo zróżnicowana pod tym względem.Zależy w jaki rejon chcesz pojechać.W barach ,restauracjach czy pabach nie płacą zbyt wiele ok 600-900 euro.Sama prowadze tutaj bar wiec mniej więcej wiem o czym mówię.Najdroższe jest wynajęcie mieszkania bo inne wydatki są porywnywalne do cen w Polsce.Zreszta zazwyczaj w barach oferują wyżywienie.

Hej. Fajnie, że ktoś nareszcie odpisał :) Wiesz, mi i mojej koleżance taka stawka by zupełnie wystarczyła : ) Rejon Hiszpanii może być każdy, nas interesuje okres letni, bo chcemy zarobić na późniejsze wakacje. A nie potrzebujesz może dodatkowych pracowników na lipiec i sierpień ?? :D

Super by było ale nie w wakacje bo niestety zamykamy od 15 lipca do 15 sierpnia jak co roku --mały urlopik.Ale zagladaj tu czasem popytam o jakąś pracę.Jeśli się znajdzie coś w miare konkretnego napewno dam Ci znać.A jak u Was ze znajomością języka?:)