Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papilio

Suknia Papilio 721- pomóżcie kobietki

Polecane posty

Gość Papilio

mam pytanie odnośnie sukni Papilio 721. Miał ją ktoś lub widział na pannie młodej? chodzi o kolor, jak ta suknia wygląda w rzeczywistości. widziałam w sklepie i widziałam na zdjęciach i kolor sukni na zdj. wyglądał zdecydowanie inaczej niż tej na manekinie. wiadomo w sklepie są sztuczne światła, na zdjęciach też nie wychodzi tak jak w rzeczywistości wygląda. chcę białą suknię. muszę się zdecydować w ciągu kilku dni, jeśli mam ją zamówic. dzięki za odpowiedź.

Gość Papilio
Dzięki. Widziałam te zdjęcia wcześniej. Tylko chodzi o to, że to zdjęcia. Interesuje mnie to jak wygląda w świetle dziennym, w rzeczywistości, bo na zdjęciach odcień może sie różnić. Dziwi mnie to, że jest tak duża różnica między kolorem na zdjęciach, a kolorem sukni w salonie z sukniami.

Gość Papilio
Dzięki za informację. A jak się suknia prezentowała? Wyglądała bardziej na białą czy ecri? Biały welon bardzo by się różnił kolorystycznie od reszty sukni?

Gość Papilio
Do Śliwki... Mogę prosić Cię o zdjęcia z Twojego ślubu? Chciałabym zob. jak suknia wyglądała. mój nr gg: 1755860

Gość kasia2020
Wiem, że nie prosisz o opinię, ale bardzo ładna ta suknia-Papilio 721

Sukienka wygladala na bardziej ecru. Tez przymierzalam sie do bialych dodatkow ale niesty sukienka wygladalaby przy nich szaro. Jutro postaram sie wyslac jakies zdjecie. Pozdrawaiam :)

Gość Papilio
dzięki. gdybyś nie mogła przesłać zdjęc na gg, to podam Ci adres mailowy. dziękuje jeszcze raz

Gość iwi123
a moze welon ivory? Ja miałam suknie własnie taką złamaną biel i super pasowało wszystko. Najwiekszy problem miałam z butami ale przez przypadek kupilam ostatnią pare idealnie pasujacych. Pozdrawiam

Gość Papilio
dzięki Iwi. A wysłałabyś mi zdjęcie swoje? chcę zobaczyć Twój welon i buty, jeśli masz na jakimś zdjęciu widoczne. Gdzie je kupowałaś? Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i rady. wielka buźka. :-))) :-***

Gość iwi123
buty miałam z satyny z kryształkami kupowałam w Elblagu ( ostatnia parę zgarnęłam) a welon w Gdańsku w salonie

Gość Papilio
Dzięki Iwi. Wyglądałaś pięknie, szkoda że twarzy nie widać. Dzięki za informacje i rady. Pozdrawiam.

Gość okropna suknia

Gość Papilio
Dzięki Platinet, widziałam to już wcześniej, niestety do Siedlec mam daleko, ponad 250 km. Raz można by pojechać, ale wiadomo: przymiarki itp. Co Twoja siostra myśli na temat sukni? Jest prawie zdecydowana czy się waha?

Gość Papilio
do: okropna suknia... kwestia gustu, ale jak widać większości wypowiadających się tu kobiet suknia się podoba, poza tym nie wiem czy widziałaś ją w rzeczywistości. robi wrażenie.

Gość Papilio
odświeżam

Papilo moja siostra bierzę tę suknię pod uwagę właściwie jako jedną z trzech- jest ona dość wysoka i bardzo szczupła i potrzebuje takiego fasonu, który będzie pasował do jej sylwetki- i o ile fason pasuje to zastawia się ona nad kolorem- ta biel przypomina lekko szarą (w opisie biel perłowa) a w zestawieniu z czystą bielą widać wyraźnie tę różnicę. Zobaczymy co postanowi. :)

Gość Papilio
Witam dziewczyny! to znów ja. Platinet: i jaką suknię Twoja siostra w końcu wybrała?