Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itp.

Podkład, którego nie widać.... czyli jak wyglądać naturalnie

Polecane posty

Gość itp.

używając podkładu?

Gość upupppi

Gość ciuciubabeczka
hmm, a masz jakies pryszcze?

Gość itp.
Cera sucha, ale z rozszerzonym porami :O

Gość ciuciubabeczka
ja polecam avon rozsw. antrystresowy, jesli nie masz widocznych pryszczy, bo pieknie wygladza i wyrownuje koloryt

Również polecam ten z Avonu rozświetlający, tylko radziłabym wybrać najciemniejszy odcień jeśli masz trochę opaloną twarz, reszta jest bardzo jasna !! Albo Astor rozświetlający kolor 300. Ja też mam suchą i teraz używam Rimmela Lasting finish- jestem zadowolona . Wybór należy do Ciebie :)

Gość ciuciubabeczka
mozesz tez obczaic i jakies probki z oriflame u kons. a ten podklad adaptywny, podobno tez niezły,ale propnuje zdobyc probki, a skad jestes?

Gość itp.
Mam bardzo jasną cerę więc takie odcienie są jak najbardziej wskazane :) Zaraz przejrzę sobie katalog on-line. Dziękuję.

Gość ciuciubabeczka
z avon najjasniejszy jest ivory, taki bezyk, a bardziej cieply odcien to nude :)

Gość itp.
Na zdjęciu odcienie nie wyglądają tak jasno, ale wierzę na słowo... Jest jeszcze personal match, ma aż 7 odcieni...

Ja miałam CREAM z AVONU i musiałam oddać konsultantce bo był bardzo jasny- moze ten sobie wezmiesz ? Najlepiej wcześniej poprosić o próbki, a później zamówić na allegro, bo są bardzo tanie !

Gość ciuciubabeczka
wiesz co, ja mial stycznosc z cream, hmm, ladny, ale to zalezy czy buzia ma odcien w zolte czy bezowe tony, kazda konsultanka ma dostep do probek, a jesli mieszkasz w duzym miescie to moze macie centrum obslugi konsultantek

Gość itp.
Jestem z w-wy więc powinno tu byc takie centrum, mam rozumieć, że można tam dostac jakieś próbki? Może popytam znajomych konsultantek choć nie spotkałam się z tym żeby któras dała próbki nawet jesli się o to poprosi :O Cerę mam w odcieniu ciepłym. Idealnie pasuje mi dermacol, odcień nr 216 (już go nie używam ze wzgladu na konsystencje).

Gość ciuciubabeczka
ja sie troszke w to bawie, zaraz Ci podam adres, ale ja jestem z Krk WARSZAWA SŁOWICZA 32 WARSZAWA KIJOWSKA 1A oto adresy COK, probek nie dostaniesz, ale maja testery :) kazdego rodzaju i kazdego odcienia :D a mozna tam kupic, wystarczy poprosic jakas konsultantke, ktora bedzie kupowała, wiesz, ona dostanie jakis procencik, a Ty kupisz od razu produkt :) no albo jak juz bedziesz miala odcien to u kogos,znajomego,wiesz, nie chodzi o to,ze jestem mega zwolenniczka, ale mozna naprawde sprawdzic nic nie tracisz

Gość podkład adaptacyjny z oriflame
jest super! Używam go i jest świetny! Daje naturalny efekt. Teraz akurat jest w promocji za 29 zł :-)