Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluette

nie wiem czy jestem slusznie zazdrosna

Polecane posty

Gość aluette

nie wiem czy jestem slusznie zazdrosna czy nie:o przed swietam odkrylam u mojego faceta na gg rozmowe z kolezanka:o nigdy sie nie widzieli jest toprzyjazn czyto wirtualna on zartowal ze jest chory i ona musi go przytulic:o ona powiedziala ze od tego ma mnie potem rozmawiali o nas dzisiaj na fotce ogladalam sobie zdjecia innej jego kolezannki i znowu dawał komentarze ze ładna fotka ładna dziewczyna itd kiedy dziewczyna napisalam ze ta fotka jest zadedykowana dla kogos to on sie odczywyscie posdpiaL" dla mnie?:P" nie wiem czy przesadzam czy slusznie mnie to wkurwia:o jszcze mu nic na ten temat nie mowilam nie wiem czy przemilczesc sprawe czy sie odezwac

Gość aluette
up

Gość jasne ze sie odezwac
ja bym nawet sie nie zastanawiala. nie jestem osoba ktora sie daje i ty tez taka nie badz!

Gość krzysiek jarzyna z komorzyna
hehehe, pewnie, że masz podstawy. ja też tak robię :P

Gość siedze sama w domu
tez tak mam;/ Moj facior po prostu taki jest - od zawsze do innych kleil tylek. Ja z nim gadalam, a on powiedzial ze to tylko kolezaka i ze nie powinnam byc zazdrosna. Dwa pytania: 1. A czy ta dziewczyna byla ladna? Warta Twojej zazdrosi? 2. Ile masz lat i ile ze soba jestescie?

Gość aluette
pierwsza pojecia nie mam jak wyglada ale ma chyb a16 albo 17 lat znaja sie tylko na gg o to akurat zrobilam mu awanture i chcialam sie rozstac.... mowilm ze to naprawde byly zarty......wiec ok zreszta potem rozmawial o nas..... a druga taka sobie zreszta wyglad to rzecz wzgledna..nie bede jej oceniała.......tez ma chyba 17 lat..... nie mieszka w naszym miescie..... jestesmy ze soba od ponad roku mamy po 20 lat...

Gość w51 bezlog
jesteś ... słusznie zazdrosna Witam :) Poszukujemy sympatycznych rozmówców, którzy umieją i chcą napisać więcej niż trzy zdania na naszym forum : www.swiatowid.fora.pl Pozdrawiamy, zapraszamy do rejestracji i klawiatury:):):)

Gość jugna
słusznie jesteś zazdrosna, tylko mu nie mów, że przeglądałaś jego archiwum!! Ja bym na twoim miejscu zrobiła sobie nowy numer na gg i do niego coś tam napisała...możesz mu wysłać fotkę ślicznej dziewczyny, możesz z nim flirtować...zobaczysz co on zrobi...

Gość yatedije
Masz po prostu beznadziejnego faceta i tyle:O

Gość aluette
:(