Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanyo

próbować go odzyskać czy dać spokój?

Polecane posty

Gość sanyo

bylisy razem ponad 2 lata - układało się różnie, jak to w związku, ale czasami robił takie rzeczy, ze przestałam mu ufać.. chyba oboje się meczyliśmy.. poznałam kogoś innego, on pokazął mi, że jestem coś warta i, ze zasługuję na szacunek, którego mój chłopak mi nie dawał. Zostawiłam swojego faceta i zwiazałam się z tamtym.. na początku było super, ale potem zrozumiałam, ze jesteśmy z 2 różnych świató i nie pasujemy do siebie - odeszłam i od tego 2. W międzyczasie rozmawiałam z tym 1 i mu powiedziałam, ze mi źle i smutno bez niego. Ale on nie walczył - powiedział raczej, ze też sądzi, ze powinniśmy się rozstać i raczej nie chce wracać. A ja z jednej strony za nim tęsknię i chcę z nim być, ale z 2 wiem, ze zwiazek bez zaufania i tak się nie uda.. :( ale co robić? czuję się taka samotna.. przez ostatnich parę dni tylko jem i jem.. tyję i się użalam nad soba :(

Daj sobie spokój z \"odzyskiwaniem\", przynajmniej do tego czasu zanim poznasz, co Tobą kieruje w wyborach kolejnych facetów bo zdaje się, masz z tym problem 🖐️

Gość sanyo
widzisz, w 1 zwiazku wiecznie byłam pniżana i w ogóle nie wierzyłam w siebie. Czułam się jak zabawak, którą można odłożyć na półkę kiedy się chcę i zdjąć i pobawiać kiedy ma się na to ochotę.. 2 pokazał mi, z mam swoją wartosć. O roztsaniu z tym 1 już dawno myślałam, kazdy mi to nawet proponował. Teraz nie wiem co czuję, czy go kkocham naprawdę i ten 2 pozwlił mi to zrozumieć czy po prostu to przyzwyczajenie i zwyczjna pustka?

Gość sanyo
co robić :(?