Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek21

Kobietom wstep surowo wzbroniony.

Polecane posty

Gość Piotrek21

No wiec zaczne od tego,ze dzisiaj akurat ladny dzien byl wiec skorzystalem pojechalem do ogrodu botanicznego. Wiec jade autobusem stoje sobie normalnie usmiech na buzce. Na przystanku wsiadla dziewczyna,na poczatku jej nie zauwazylem no bo jak ten idiota wpatrywalem sie w szybe no ok nie wazne. Odwrocilem sie,zeby akurat zobaczyc czy wszystko mam klucze itd i....zdebnialem normalnie zglupialem,stalem z rozdziawiona geba patrzac sie na nia jak na istny okaz sztuki.( tak slinotoku dostalem przyznaje sie) Po prostu taka dupcia hmmm normalnie az mnie wstrzasnelo,piekne blond wlosy(matko boska jak ona pachniala) super oczy obcisle jeansy sweterek,rety wszystko na swoim miejscu. Stalem jak glupol wpatrzony w nia. ekhm zanim doszedlem do siebie i w ogole w jakim miejscu jestem minelo sporo czasu. Autobus dojezdzal do przystanku wiec przechodzila obok mnie,chcialem ja tak dyskretnie uszczypnac w tyleczek,ale w pore si opanowalem stracilem glowe zupelnie. Chcialem wybiec porozmawaic,ale kurcze no tak nie mozna . no wiec mam pytanie do was macie czasami tak,ze czasami robi wam sie goraco na widok ladnej panienki. Kobiet celowo o to nie pytam bo one sie nieznaja poza tym zaraz by byly teksty,ze zboki same wiecie jakie one sa

Gość Piotrek21
dopiero później jak się dobrze przyjrzałem okazało się że to bardzo przystojny blondyn. jestem pedałem więc bardzo szybko nawiązałem znajomość. zrobiłem mu takiego loda z połykiem, ze kwiczał z rozkoszy jak mała różowa świnka.

Gość Piotrek21
no tak podszywy tez sa chyba pora zrobic sie na czarno. Oj tak Megido czasami jestem zupelnie bezradny.

Gość a wy co robicie na kobiecym
forum, też mozemy napisać - poszedł stąd. Po 1 temat prowokuje, by jednak wejść, po 2 - jestem kobietą i w pełni cię rozumeim, ja też tak czasem mam, oczywiście jak patrzę na super przystojnego faceta, rzadko, ale jak już się trafi, ledwo się pionu trzymam ;-)

Gość Piotrek21
Tamari ja tam nie weim co kobietom po glowie chodzi,ale raczej takie rzeczy to nam sie przytrafaija .

Gość a wy co robicie na kobiecym
chyba żartujesz? parę razy zdarzyło mi się, że facet nieznajomy tak na mnie działał, że myślałam, że się na niego rzucę, tak więc to nie tylko wy tak macie

Gość Piotrek21
Meggido to co wtedy robisz jakos probujesz zaradzic temu

Gość Piotrek21
A wy co robicie boze kobiety to jednak ciekawe istotki i zawsze nosek swoj wkreca :).

Gość Piotrek21
Pani Magdo z Londynu temat jest znany nie rozumiem po co pani taki komentarz cos pania ugryzlo dzisiaj.

Gość Piotrek21
ehh chyba nici z tematu za malo facetow pozostaje tylko westchnac ehh kobiety.

Gość Piotrek21
Ok widze ze do iczego to nie prowadzi cy pani moderator lub pan w kazdym badz razie wladzo prosze o skasowanie topicu.

Gość taka prawda ona
a gdzie tu jest napisane ze to forum kobiece??