Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123425

Ach te włosy o

Polecane posty

Gość 123425

Mam włosy cienkie z natury, przyklapnięte. A do tego łupież i przetłuszczone przy nasadzie. Szukam dobrego specyfiku (w dobrej cenie), nie wiem, lakier, spray czy co innego, który sprawi, że włosy trochę się podniosą, usztywni je, doda objętości, puszystości, jednocześnie nieszkodliwego dla włosów skłonnych do łupieżu. I jeszcze może jakieś rady? Suszę z głową w dół ale efekt trzyma się godzinę nie dłużej...

Gość 123425
pomocy:/

Gość 123425

Mogę Ci doradzić tyle: *szampon do włosów z łupieżem i przetłuszczających się (ja uzywalam fructis) *odżywkę do włosów np. matowych albo suchych *mycie włosów co 2 dni *płukanie piwem :p *piankę do włosów, nakładaną tylko przy skórze i do tego suszenie włosów Może loczki czy coś? :)

Gość qbus
Witaj! czy od zawsze masz takie objawy na glowie? czy odzywiasz sie wlasciwie?? Bo moze sie zdarzyc ze kupisz tone szamponow i innych cudow a nic nie pomoga, ze wzgl na zla diete... Jakbys chciala pisz na e-mail lub gg: 9000191 Z przyjemnoscia odpowiem na pytania i jesli bede w stanie - pomoge :) Pozdrawiam serdecznie!