Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowie mi ktos z Was

Czy mając 19 lat mogę sprawić sobie operację powiększenia

Polecane posty

piersi?? Jejku ja po prostu musze to zrobić ,bo przez te piersi mam takie kompleksy:(:(

Gość na razie nie rob
moze jeszcze urosna ;)

napewno nie urosną...... Od zawsze sa takie....:(

Gość na razie nie rob
no to zrob skoro masz na to pieniadze i to Twoj kompleks. Ale wybierz dobrego lekarza, zebys pozniej nie zalowala...

Gość Rafał kluska
Zdecydowanie lubie dziewczyny z małym biustem. jak się ją gładzi to nie ma tej wystającej przeszkody. Podobno mężczyźni czuli; mało agresywni lubia mały biust.

Gość Gina*
Wybierz lekarza i zapytaj się go czy Twój wiek stanowi przeciwskazanie do poddania się op.

a może poczekaj jeszcze troszkę. mnie piersi zaczęły rosnąć jak miałam 20 lat. wcześniej mega kompleks, nie musiałam nosić stanika. a potem tak wybujały, że ludzie mnie na ulicy nie poznawali. duże C także poczekaj jeszcze trochę :)

To wszystko zalezy kiedy zaczelas dojrzewac? Jezeli pozno dostalas pierwsza miesiaczke to moze poczekaj, bo rzeczywiscie piersi moga Ci jeszcze urosnac. Zalezy tez jaki biust ma twoja mama , babcia bo takie rzeczy tez sa dziedzicznetzn duzy lub maly biust. Ja ze swojego doswiadczenia moge tylko powiedziedziec ze mi piersi nie urosly wiecej niz do tego wieku w ktorym jestes :( Mimo ze lekarze mowili ,ze jak urodze dzieci to wszystko sie zmieni . No i rzeczywiscie jak przestalam karmic to piersi sie zmienily ale na jeszcze mniejsze! Jezeli sie juz zdecydujesz to i tak lekarz na pewno wsadzi wkladki pod miesien zebys mogla pozniej karmic.