Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze zapytacc

skruszona tabletka help jelp!!

Polecane posty

Gość musze zapytacc

czesc moze mi pomozecie, mam taki problem, corka bawila sie opakowaniem z moimi tabletkami antykoncepcyjnymi i jedna tabletka ulegla zgnieceniu, jest cala pokruszona. czy jesli zjem ja taka pokruszona to zadziala normalnie czy lepiej sobie darowac i wziac nastepna?

Gość maxikingaaa
zadziala na pewno , niektórzy specjalnie kruszą tabletki bo nie mogą przełknąć

Gość no i co ze sa kamery
wcale ze nie napewno lepiej wez inna tabletki maja powloczki ochronne ktore chornia przed niszczeniem zwiazkow aktywnych przez kwasy zoladkowe. Dlatego wiekszosci tabletek nie powinno sie rozgryzac i lamac. Nie wiem jak jest z antykonceptami ale lepiej nie ryzykowac

Gość polonaise843
wez tą ale dla pewnosci dzis nie współżyj po prostu , ot i problem z głowy

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaa
bo to cos da ze 1 dzien wspolzyc nie bedzie :( a ktora to tabletka z opak? i jak to mozliwe ze sei skruszyła????????????????

Gość gość
Podnosze. W moim przypadku jest to ostatnia w opakowaniu. Olac ja i juz dzis zaczac przerwe?

Gość gość
Wez ja i zabezpieczaj sie kolejne 7 dni. Ja ostatnio tak bralam tabletki ze okazalo sie ze mi 1 brakuje,czyli jakiegoś dnia wzielam dwie z nieuwagi. Wiec skonczylam dzien wcześniej niż powinnam..i powinno sie dodatkowo zabezpieczać. Nie bierz z nowego listka bo zawsze będziesz jedna do tylu.i nie pozwalaj sie dziecku bawic takimi rzeczami,co jakby polknelo?