Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LEKKO PUSZYSTA PUSIA

umówilam się z chłopakiem z netu

Polecane posty

Gość homo niewiadomo
dlaczego myslicie, ze to prowokacja? ja widziałem wiele chodzacych tlustych swin wiec nie uwazam ze to prowokacja, takie rzeczy sie zdarzaja :classic_cool:

ja sie z Toba umowie , bo dla mnie grubsze kobiety sa boskie ale warunek- Musi miec ladne spojrzenie i najlepiej brunetka... osttanio zabujalem sie neisczesliwie w lasce... co miala ok 130 kgale buzka i oczy superrr, niestety charaktery mamy innne no i ona nie czula chemii do mnie a ja do niej tak . a jej byly byl od mnie brzydszy ..paranoija

Gość była grubaska
prowokacja czy nie- nie zgodzę się że faceci lubią grube, no chyba że jakiś ich ułamek jak ważyłam 77 kg( 157 cm) to nie interesował się mną NIKT totalnie nikt i nie umówiłabym się bez posłania zdjęcia z kolesiem z neta bo bałabym się właśnie takiej reakcji a zdjęć swoich nie posyłałam bo wiedziałam jaka będzie reakcja teraz ważę 50 kg i powiem wam że wprost nie mogę się opędzić od facetów nagle okazuje się że jestem w typie wielu róznych i to tych niskich i drobnych(bo nie mogą startowac do tych wysokich więc wolą takie małe) ale i tych wysokich i dobrze zbudowanych( jestem dla nich sliczna filigranowa istotka ktora chcieli by sie opwiekowac)

"Że też chodzą po świecie tacy faceci, co ośmielają się mieć inny gust niż Komiczne" to jest gust dopasowany do możliwosci :P Tzn gust desperata

Gość A jakie masz BMI

Gość zabujca
co u ciebie