Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirkat

logistyka-warta pojsc na takie studia?

Polecane posty

czy logistyka jest naprawde dobrym kierunkiem? probuje odnalezc swoja droige,chcialabym pojsc na jakies studia ale takie, po ktorych prace znajde faktycznie..l.oprzeraza mnie perpektywa pracowania za 800 zl i ciułania biedy doo konca zycia:( powidzcie, pomozcie, poddpowiedzcie..

Gość jhjjhjh
ciekawi tez mnie to..

Gość jhjjhjh
chyba warto tylko jakie wymagania tam sa......:)

Gość a gdzie to chcesz iść na ten
kierunek :)

Gość hghgh
ja własnie w najblizszy weekend bede miała pierwszy zjazd :) jedne studia juz mam ale g***o sa warte :)

aczy jest czlowiek przecietny z przedmiotow scislych cos takiego skonczyc? i czy np studia podyplomowe z tego kierunki cos dadza?

hghg a gdzie zaczynasz? ja tez mam juz gowno warte studia i nic

Praca jeeest i to świetna, ale tylko wtedy kiedy się nadajesz do czegos. Tu jeżeli masz świetny kontakt z ludźmi, umiesz się dogadywać, wciskać im swoje zdanie. Mój znajomy na starcie dostał 5 tys. Po 3 latach założył własną firmę... Teraz nie wiem ile zarabia - nawet wole nie wiedzieć ;))

Gość vindak
jest to dobra praca d;a tych ktorzy maja gadane, ktorzy maja latwosc nawiazywania kontaktow..dla mezczyzna idealne

Gość hghgh
na prywatnej uczelni w Wawie. na Politechnike nie miałam odwagi iśc, nie czuje sie na siłach że sobie poradze. stawim na języki przy tym kierunku, znam w stopniu komunikatywny norweski i w tym kierunku tez zamierzam sie szkolic

Gość hghgh
a te gówno warte styudia to historia :) może sie zle wyraziłam, niosa za soba duzo wiedzy ale przeraża mnie wizja pracy w szkole :)

no wlasnie jezyki... angielski chyba nie starczy ale powiedzcie...podyplomowkka czy od pocztku zeby miec inzyniera?

justynaaa a ty koczylas te studia czy tylko masz kogos znajmomego?

Gość ZsaZsa
A czy ktoś studiował logistykę na Akademi Ekonomicznej? Czy dużo jest ścisłych przedmiotów?

Gość dzieuuuszka
studiuje stosunki miedzynarodowe a specjalnosc sluzby graniczne?moze ktos tez to studiowal i wie czy to przyszlosciowy kierunek ,amoze dac sobie spokoj z magisterka i zaczac inne?tez przeraza mnie wizja pracy za 800zl z tego nie da sie wyrzyc :(

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff

Gość hinija
tez sie zastanawiam..mam juz jedne studia.. i teraz pytanie wybrac logistyke inzynietrska na prywatnej uczelni, uzupelnaiajace na uniwersytecie czy podyplomowke pomozcie........bardzo scislego umyslu nie mam nie wiem czy dam rade, czy faktycznie to kierunek przyszlosciowy czy dac sobie spokoj?

Gość hinija
nikt nie ma zdania?

Gość ajkjakajk
ja pisałam w tym temacie pod nikiem hghg. Ja tez nie mam scisłego umysłu i gdybym mogła to bym poszła na inzynierskie na prywatna (w Wawie inzynierskie sa tylko na jedenej-za droga dla mnie) na politechnike nie czuje sie na siłach, tam naprawde trzeba mieć łeb do matematyki.

Gość hinija
no tak a nie masz nigdzie skzoly w poblizu? w lodzi na wshe jest ten kierunek.... i masz tytul inzyniera

Gość ajkjakajk
Mieszkam w Warszawie i nie chce mi sie ruszac stad (nawet na zjazdy wekendowe, zreszta koszty dojazdu plus noclegu wynioslyby tyle co zapłaciłabym za inzynierskie W Wawie). Ja jestem na logistyce licencjackiej (dopiero 1 zjazd :P)

Gość hinija
ajkjakajk i jak zawowolony/zadowolona jestes?

Gość ajkjakajk
na razie to ciezko powiedziec. bardziej to takie organizacyjne było. zobaczymy jak dalej. nie nastawiam sie na super wysoki poziom ( w koncu to prywatna szkoła ;)) ale wiem ze na Politechnice bym wyleciała po pierwszym semestrze wiec w tej szkole tak troche dla papierka :P

Gość hinija
ale podyplomowka cos da jak sie ma studia z pedagogiki juz? mija sie z celem chyba......

a czy strasznie duzo scislych przedmiotow jest na tym kierunku???

Gość tygtygtygtyg
no właśnie ?

Gość gość
ja z checia bym sie wybrała

Gość gość
wydaje mi sie, ze troche jest