Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 goddessa

Dlaczego ludzie maja obsesje oceniania innych?

Polecane posty

Go艣膰 goddessa

czy nie moga zostawic innych ludzi w spokoju? Dlaczego taka frajda jest wytykanie wad i niedoskonalosci, czy to sprawia ze jestesmy bardziej dowartosciowani. Wystarczy wejsc na Wirtualna Polske, jakiekolwiek zdjecia, ile tam jadu, wytykania, nienawisci. Co najgorsze najprawdopodobniej Ci ludzie na zdjeciach i tak wygladaj lepiej od nas, wiec skad ta nienawisc, zazdrosc? niedobrze sie robi...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 goddessa
no i co, nie macie nic do powiedzenia, bazyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo maja kompleksy
i zazdroszcza innym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo taka ju偶 nasza natura
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No bo trzeba jako艣
odreagowa膰 w艂asne frustracje i si臋 dowarto艣ciowa膰! Jak kto艣 jest nieudacznikiem to ma satysfakcj臋, 偶e komu艣 dowali! :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo bo bo
sami sa nic nie warci i o tym wiedza. musza sie dowartosciowac. a na tym forum tez jest takich od groma ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goddessa
zauwazyliscie, ze kazdy ma o was cos do powiedzenia? byle by tylko gadac, jak tylko wyjdziecie z biura (np w pracy) to oni juz sie nakrecaja zeby tylko jakis zlosliwy przytyk wystawic. ludzie powinni byc zainteresowani swoim zyciem a nie innych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 japierdolewolno
bo tak

Udost臋pnij ten post

to ja Ci odpowiem pseudointeligentnie: bo czlowiek postrzega sie w kontekscie spolecznym. Znaczy to mniej wiecej tyle, ze zeby ocenic siebie najpierw musi wejsc w relacje z otoczeniem. Bez punktu odniesienia sam siebie nie oceni. A ze krytykuje? Kazdy chce siebie widziec jak najlepiej, dlatego jak najbardziej zakrzywia rzeczywistosc, inna metoda tego zakrzywienia sa np. marzenia. Juz jestes szczesliwa?

Udost臋pnij ten post

\"zauwazyliscie, ze kazdy ma o was cos do powiedzenia?\" - nie zauwa偶y艂am, a je偶eli jest inaczej to mam to gdzie艣 a sk膮d ty wiesz autorko co si臋 dzieje u ciebie w pracy jak wychodzisz z biura? ale zgadzam sie z poprzednikami, ze ta agresja to wynika z zazdro艣ci i w艂asnych kompleks贸w a je偶eli chodzi o te zdj臋cia, to najbardziej mnie smieszy jak czasem wchodz臋 na mod臋 poogl膮da膰 ciuchy a komentarze dotycz膮 zazwyczaj wygl膮du modelek ;) a i nierozumiem dlaczego nas nazwa艂a艣 bazylami, czy偶by艣 nas juz z g贸ry oceni艂a? :)

Udost臋pnij ten post

zeczywisie to pseudointeligentna odpowiedz :/

Udost臋pnij ten post

z kolei ta o 09:25 jest pseudoortograficzna :]

Udost臋pnij ten post

zgodze sie z tym ze zjadlam "r", bardzo smaczne bylo ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tralalalalala
odpowiedz na twoje pytanie jest prosta ktora mozna nawet zacytowa膰 - TO MY POLACY

Udost臋pnij ten post

chwala? nie zgodze sie, ludzie krytykuja i to wlacle nie konstruktywna krytyka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina

Jestem zbyt inteligentn膮 osob膮. Wiem czemu ludzie s膮 uprzedzeni do os贸b kt贸re oceniaj膮 innych opowiadaj膮 o ich s艂abo艣ci nie ma t艂umaczenia. Postawcie si臋 na ich miejscu. Wiele czasu mi zaj臋艂o 偶eby rozgry藕膰 ich. Mam du偶o empatii potrafi臋 wczu膰 si臋 w ich osob臋. Ja sama jestem w takiej sytuacji poniewa偶 moja rodzina jest sk艂onna ocenia膰 innych. Wstyd mi za nich.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olga21

艁atwiej oceni膰 kogo艣 ni偶 siebie, najlepiej jeszcze je艣li to ocena negatywna. A je艣li dodamy do tego internet to mamy komplet, ka偶dy jest odwa偶niejszy ni偶 w 偶yciu realnym, dlatego oceny s膮 formu艂owane w taki spos贸b.

Udost臋pnij ten post