Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili8888kkk

CZY WG WAS TA DZIEWCZYNA MA SZANSE PRZEBIĆ DODE URODA ??

Polecane posty

Doda ma osobowość, Pietras zawsze będzie jechała na plecach matki-zdetronizowanej zresztą przez Dodę królowej kiczu.

Gość królowa bigosu
nie wiem, czy wyglada staro, dla mnie wygląda młodo - staro to wygląda jane fonda albo beata tyszkiewicz Doda ma własnie osobowość - jak napisała persymona; a ja lubię, jak ktos ma osobowość

Gość JA ZNAM PRAWDE CAŁĄ ....
DODA JEST BRZYDKA WIEC CO JEJ Z OSOBOWOŚCI? I NIE MÓWCIE MI ZE ŁADNA JEST ..PROSZE WAS.. moja najlepsza przyjaciolka jest stylistką w magazynie Viva i powiedziala ze jak zobaczyla na zywo dode bez makijazu to masakra..cera obrzydliwa ...cala w syfach na brodzie i czole..i to takich dziwnych jak by jakieś hormony brala....oczka male jak kropeczki..usta wąskie nad wyraZ.WŁOSY ZNISZCZONE I SIANOWATE I TAK RZADKIE ZE MASAKRA....powiedziala mi jedno :SAMA NIE ROZUMIE JAK TO MOZLIWE ZE MAKIJAŻ AŻ TAK POTRAFI ZMIENIĆ NA LEPSZE TAKI BRAK URODY.

Gość elcia123
ona już przebiła dode jest łabna ma piękny głos czasami zawaliśćie podobny do swojej matki ale nie to jest ważne jest prawdziwa, sympatyczna porównaniu do dody.Doda ona jest beszczelna i stuczna a cycki ma tak duże ze sasłaniają jej tważ a zresztą sami zobaczcie