Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoras stosowala

GUAM

Polecane posty

Gość czy ktoras stosowala

Czy któraś z Was stosowała takie zabiegi w domu ? Jakie efekty ? Zamierzam sobie kupić to błotko :) Czy warto ?

Gość hehehe ... dobre ...

w koncu jest cos na ten temat :) tez jestem ciekawa czy naprawce jest to tak rewelacyjne jak slyszalam.moja kolezanka to stosowala i mowila ze spadlo jej pare cm w nogach i brzuchu no i skora byla bardzo ladna.ja osobiscie stosowalam podobny specyfik o nazwie GEOMAR blotko i krem.po nalozeniu tego owinieciu sie folia i cieplym ubraniu robilo mi sie bardzo goraco w miejscach gdzie bylam wysmarowana oraz czulam pieczenie.pozniej po nalozeniu balsamu zaczynala sie jazda pieklo jak chol**a.stosowalam to przez jakies dwa miesiace co 2-3 dzien.jesli chodzi o efekty to zeczywiscie skora wygladala duzo lepiej.tylko ze GEOMAR jest na pozbycie sie cellulitu a GUAM cellulit i utrata cm w obwodzie ( tak slyszalam)

Hej1 Stosowałam guam 2 lata temu. Naprawde rewelacja. Kupiłam 1kg z mama na spółke i starczyło nam na 7-8 zabiegów kazdej z nas. Ja smarowałam wtedy tylko posladki i uda. Mam problemy z naczynkami i kupiłysmy taki, ktory ma jakies działanie i nadaje sie do skory naczynkowej, taki z mentolem chładzacy. Teraz mam oponki na brzuchu i boczki i chce sobie znowu zamowic. Mam nadzieje, ze bede tez zadowolona. Chodziłam kiedys do kosmetyczki na zabiegi cynamonowe, 50 zł za zabieg. Byłam 7 czy 8 razy. Skora była gładka, ale w obwodzie mi nie zeszlo. Dowiedziałam sie, ze szkodza na naczynka , a babka mi nic nie powiedziała w gabinecie. Wiecej juz tam nie pojde, mogła mi zaszkodzic tylko. Dajcie znac jak efekty po guamie.

Jak dla mnie kiszka, choć opinie słyszałam supeeeer. Może na mnie nie podziałało, nie wiem. Miałam 10 zabiegów, jakieś dwa lata temu. Straciłam troszkę w obwodzie bioder, spodnie inaczej leżały, to fakt... przez chwilkę. Potem wszystko wróciło do normy. Nie polecam. Ale mówię, może to nie podziałało na mnie.

Gość no przeciez to
o dziekuje za szybka odpowiedz ... wlasnie czytam w internecie i sa rozne opinie o tym specyfiku ;/ Za nic w swiecie nie moge wyszuplic moich ud (nawet 1 cm) ... dlatego zastanaiwam sie nad uzyciem tego preparatu :)

Myślę, że nie tędy droga. Ja już nie wierzę w cudowne specyfiki, tylko w ruch. Wyszczupliłam się i owszem, chodząc na ABT. :) A te wszystkie smarowidła, to tylko dla lepszego samopoczucia chyba. No takie jest moje zdanie oczywiście. :)

Gość no oczywiscie ze to
No ja wiem ... ale wlasnie ruch mi nie pomaga ;/

Gość ja stosowalam ...
i musze powiedziec ze mi pomogl :) skora zrobila mi sie gladka, pozbylam sie celluitu :P polecam :D

Gość ja ostatnio stosowalam
zachecona dobrymi opiniani w internecie ... niestety w moim przypadku, oprocz efektu ujedrnienia spadku w cm nie zaobserwowalam ;/ ten sam efekt daje zwykly krem ujedrniajacy : ktory jest o niebo tanszy od tego blota ;/