gościnka 0 Napisano Luty 25, 2008 witam. mam problem i chcialabym wiedziec czy ktos mial podobnie lub moze wie co to jest? do rzczy, mam 24 lata , miesiaczkuje regularnie, i niestety mam torbiel na jajniku :-( kiedy ostatnio bylam u gina to dla mi hormony zeby go rozpedzic. mialam je brac przez trzy miesiace ale trzciego miesiaca przegapilam dzien kiedy mialam zaczac je brac i niestety nie dokonczylam kuracji. i teraz nie mam okresu juz trzeci tydzien. robilam testy, dwa dla pewnosci i pkazaly ze nie jestem w ciazy. mam objawy jak przed okresem, tzn. pobolewa mnie brzuch, mam obolale piersi ale okresu ani widu ani slychu. czy to mozliwe ze te hormony az tak zaburzyly mi gospodarke hormonalna? kurcze bo zaczynam sie bac ze sobie tym swinstwem krzywde zrobilam :-( aha dodam ze mieszkam za granica i nie bardzo moge isc do gina bo po prostu nie bede umiala powiedziec mu co mi jest ;-( prosze o odpowiedzi i powazne potrakotownie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gościnka 0 Napisano Luty 25, 2008 up up up! nikt mi nic nie napisze? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet Napisano Luty 25, 2008 nawet nie wiemy jakie to hormony i czy tylko jeden dzień się spóźniłaś i przestałaś brać Jeśli to były tabletki antykoncepcyjne to miesiączka może się opóźniać. A symptomy sugeruję, że może wkrótce się pojawi. Może warto kogoś poprosić o przetłumaczenie na kartce tej całej historii i jednak pójście do gina, przynajmniej sprawdzi co z tą torbielą. Na migi też można się z medykami dogadać - kiedyś tak na migi za granicą musiałam sobie radzić i mi pomogli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gościnka 0 Napisano Luty 25, 2008 to nie tabletki antykoncepcyjne. te hrmony ktore bralam , nalezy barc od 16 do 26 dnia cyklu albo cos w ten desen. nie napisalam dokladnie. a nazywaja sie orgametrill 5 mg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1983 1 Napisano Luty 25, 2008 rozregulował się tobie cykl proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gościnka 0 Napisano Luty 25, 2008 marta 1983 ale az o trzy tygodnie? moze faktycznie macie racje a ja przesadzam ale naprawde sie martwie. fiksuje troche :-0 ale mam powod. dziki za wpisy ;-) ale i tak sie troche martwie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie tak bo ma wydatne Napisano Luty 25, 2008 Orgametril może powodować zaburzenia cyklu, to nawet pisze na ulotce. Ale czy to jest na pewno efekt uboczny leku, nikt ci nie powie bez badania. Spróbuj jednak wybrać sie do tego lekarza, bo przecież nie wiadomo, co z tą cystą, czy sie wchłonęła, czy nie i co na 100% jest przyczyną tych zaburzeń cyklu. Trzymaj się i zdrowiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gościnka 0 Napisano Luty 25, 2008 pewnie tak bo ma wydatne dzieki za wpis :-) ja do lekarza pojde na pewno tylko nie wiem kiedy mi sie uda z pracy urwac. wiem wiem zdrowie przede wszystkim zwlaszcza ze za jakis roczek moze dwa chce miec dzidziusia :-) jeszcze raz dzieki, troche spokojniejsza sie zrobilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach