C-thru 0 Napisano Luty 25, 2008 no wiec, ktore lepsze ? ;)) poprosze o opinie ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anjuska......... Napisano Luty 25, 2008 im drozsze tym lepsze!! dla mnie durex pierwsza klasa , nigdy nie zawiódł!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uzywalam roznych Napisano Luty 25, 2008 i praktycznie niczym sie nie roznia poza cena. dobrze zalozona nie powinna zawisc. conamore to marka unimila chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uważna Napisano Luty 25, 2008 Durex mi przy ostrym kochaniu się nigdy nie pękła:) a Conamore niestety tak:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam watpliwosci Napisano Luty 25, 2008 ja z moim jechalismy na durexach do czasu:-/ otoz dosyc nie dawno zdazylo sie ze lateks byl zlasowany i po zrobieniu balonika okazalo sie ze jest dziurka dobrze ze wczesniej zauwazone to zostalo bo inaczej moglby byc zonk:-/ ale coz tak durexy uwazam za najlepsze i sprawdzone choc inne tez nigdy nie zawiodly:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znawca kondomow = Napisano Luty 26, 2008 oczywiscie DUREX lepszy...CINAMORE to tandeta .... nie polecam.....jak nie chcesz durexow to juz lepsze unimil jak conamore... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ecinka-e Napisano Luty 26, 2008 durex najlepszy!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Luty 26, 2008 a jak dla mnie bez różnicy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stic 0 Napisano Luty 26, 2008 Mało wiecie o komdonach Te są the best : http://www.lifestyles.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ecinka-e Napisano Luty 26, 2008 dla mnie te bez roznicy ale jesli chodzi o niezawodnosc i komfort stosowania dla feceta(dopasowue sie do ciala :D ) to wg mojego mena to najlepszy jest durex na drugim miejscu unimil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepszy jest Napisano Luty 26, 2008 raczej najlepsza jest szklanka wody jesli ktos jest tak twardo pewien tych kondonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deggialka 0 Napisano Luty 26, 2008 nam durex pekl, a unimila nie lubimy bardzo ;p tak wiec albo jeszcze inne gumki, albo tabletki polecam ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamit222 Napisano Styczeń 7, 2009 Ja tam z moim P używamy jednie durexów i nie zdarzyło się nic nieprzewidzianego, wszystko bardzo przyjemnie i ostatnio nawet tanio :) Mój Luby wyszukał stronkę ( nie wiem jak??) gdzie cena jednej sztuki wychodzi poniżej 1zł za sztukę :-) ta strona to www.kupuj-durex.pl jeszcze jednym plusem jest to iż wysyłka jest bardzo szybka i dyskretna :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adaskost Napisano Styczeń 7, 2009 według mnie najlepsze sa unimil są niezawodne niepolecam durexów, są "niewygodne" pozatym zdażyło się ze pękł. Kilka lat temu zdarzyło mi sie kupic durexy i musialem wywalic, mimo że data ważności była długa to gumki wygladały na stare i zniszczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamit222 Napisano Styczeń 7, 2009 "NIE WYGODNE" ?? Ja nie mam zastrzeżeń i mój Luby też się nie uskarża. A to że opakowanie wyglądało źle to chyba nie wina firmy a osoby króra je sprzedawała. Nie mam takich doświadczeń, i całe szczęście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matyla Napisano Maj 26, 2009 niestety durex zawiódł mnie po raz kolejny, i to nie przy jakimś ostrym kochaniu, taki spokojny powolny seksik, nie jest to tylko moja opinia, wielu moich znajomych zawodzi durex:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mniam_mniam 0 Napisano Maj 26, 2009 ja uważam, że to czy gumka pęka czy nie zależy głównie od pary a nie marki kondonów... mi z 1 partnerem kilka razy pękały różne a z żadnym innym nie... tak samo znam pary, którym też notorycznie pękają... napewno zdarzają sięwadliwe gumki wszędzie ale uważam, że część przypadków pękania gumek spowodowana jest jakimś błędem używających :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mój facet Napisano Maj 26, 2009 wogle nie cierpi prezerwatyw:O, na początku uzywalismy teraz juz odpuscilismy bo on nie lubi i juz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmeloowa Napisano Listopad 1, 2009 my używamy durexów i przyznam że nam 3 razy pękły ale tylko performer , aktualnie używamy classic i jesteśmy zadowoleni z nich , żadna nam nie pękła ;P co do innych firm to jeszcze nie próbowaliśmy ale z tego co słyszałam to durexy są najlepsze i raczej będziemy się ich trzymać bo lepiej wydać o 3-4 zł więcej a być pewnym ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytajaca mysia Napisano Luty 19, 2010 durex lub unimil(w ostateczności) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość passka Napisano Luty 9, 2011 Nie używalismy z moim TŻem conamore tylko durexów i jestesmy zadowoleni nigdy nie pękły ani Classic ani Arouser. Wytrzymałośc pierwsza klasa ale niestety likwidują czułość i seks nie jest tak przyjemny jak bez ale polecam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepsze są Pascale Napisano Luty 9, 2011 z Kauflandu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojaopiniaon Napisano Wrzesień 25, 2013 Ja zdecydowanie nie polecam tych Conamore, choć cenowo biją inne na głowę. Mowa o prążkowanych. Innych jeszcze nie próbowałem z tej firmy. Sprawa wygląda tak, Mam "pena" normalnych rozmiarów a Conamore prążkowane obciskiwały mnie jak cholera i odbierały satysfakcję. Ponadto przy zdejmowaniu pachną jak opona. W ulotce pisze, że są nawilżane, ale tego nawilżacza jest tam jak na lekarstwo. Więc ja polecam klasyczne Durex. Nie zawiodły mnie, mimo, iż są droższe od Conamore, ale wygodniejsze, a zapach mają podobny do nivei i są bardziej nawilżone. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 Najlepsze torebki foliowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zen3k Napisano Luty 24, 2016 tak, torebeczki foliowe rządzą albo poucinane palce od rękawiczki gumowej ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach