Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosna lolitka

mam ZBYT PRZYSTOJNEGO faceta. Boje sie, ze on...

Polecane posty

Gość zazdrosna lolitka

Wiecie z jednej strony to superextra ze mam takiego przystojniaka u swego boku. Nie ma co gadac - przyciagnal mnie wygladem, charakter zaakceptowalam. Jednak bardzo sie boje tego, co nastapic moze. Widze jak patrza na niego ine dziewczyny - o jest atrakcyjny, wie o tym, podkresla swa 'pieknosc'. Jest typowym zodiakalnym lwiatkiem;/. Mowi, ze mnie kocha, wierze mu, ale ucieka wzrokiem w strone tylków....GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..... Boje sie, nawet bardzo, ze kiedys nastapi jakis przelom i on... no wiecie:(. Gram na jego zasadach, gdy ON sie gapi na jakas laske, ja robie slodkie oczka do jakiegos kolesia, z ta róznica, ze ja.... nie bylabym w stanie go zdradzic. A nie wiem co w nim siedzi.... Moge mu sie znudzic....Pomocy! Czekam na jakies opinie!

Gość do zazdrosnej lolitki
Wez pogadaj z nim o tym. Powiedz o co sie boisz i ze skoro on tak bedzie robil to Ty tez. Jesli sie kochacie, to powinno byc OK.

Gość kii
o niee. oglada sie za innymi przy Tobie?? moj tak nigdy nie robi a tez jest przystojny i moglby zawrocic niejednej w glowie...

dobrze mu się przyjrzyj, zbyt przystojny, czasem udaje że za dziewczynami sie ogląda....... by ukryć prawdziwą naturę

Gość zazdrosna lolitka
tzn. on MYSLI ze roobi to dyskretnie:O A ja mu wtedy robie na zlosc równie dyskretnie i jest wkurwiony:O

Gość zbanuj rafe koralowa
BOISZ SIE? TY DZIEWOJA? mowie Ci my jestesmy ponad nimi^^ Wskakuj w mini jak gdzies idziecie i on niech zobaczy czyjes spojrzenia na twym dekoldzie. Nie spojrzy na inna gwarantuje;d

Gość zazdrosna lolitka
na ile szczere pytasz? Nie ma w zyciu nic na pewno. Kocham go. To sie liczy. Szczere, poniewaz trwaja i uczucie nie maleje. Obawa zostaje.

Gość zw
skoro polecialas tylko na wyglad,to sama sobie stworzylas problem

Gość zazdrosna lolitka
NIE POLECIAŁAM z hukiem i loskotem na jego wyglad, bo charakter tez ma fajny. Kocham go - to pierwsze i najwzniejsze. Ale wiem, ze nie bardzo zmienie jego nature, a nie wiem czy on potrafi byc wierny. Nie cierpie zdrady.

Gość dom rodzina praca
przestan lolitko, wy jestescie pewnie oboje mlodzi i piekni. Jesli siekochacie to nie ma nic zlego w patrzeniu na 'tylki' to tak jak z pismami erotycznymi - faceci przegladaja, ale to przeciez nie jest zdrada. Uszy do góry!

Gość zamiast sie bac zaciagnij go
do lozka.

:o DZIECINADA on patrzy na inne to ona foch ja też moge :O łomatko ile macie lat ???? a moze by tak zaufac ... a przynajmniej na poczatek orozmawiac ... ja tez mam przystojnego meża i mu ufam

mój facet tez jest bardzo przystojny tylko, ze nie do końca zdaje sobie sprawę ze swojej przystojności az boje sie co będzie jak zda sobie z tego sprawę :)

Gość nie mówisz
myszka83 DZIECINADA on patrzy na inne to ona foch ja też moge łomatko ile macie lat ???? a moze by tak zaufac ... a przynajmniej na poczatek orozmawiac ... ja tez mam przystojnego meża i mu ufam ale nie mowisz chyba o tym, ktorego zdjecie masz w stopce????

Gość olej system ktory cie zywi

Gość ojejku jejku
oj mysza, to sie nie boj o swojego mezulka, chyba nie masz zbyt duzej konkurencji bo on wcale nie jest przystojny, przecietniaczek jakis miliony po ulcach laza!!