Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadwda

jak to jest z błoną???

Polecane posty

Gość sadwda

od pewnego czasu kochamy sie z chlopakiem....najpierw byly to tylko zabawy palcami itp(niekiedy bolalo), teraz zaczelismy sie "kochac"...wchodzi we mnie chyba caly jego penis,czesto wylatuje...jak to jest z moja blona???czy ona została przerwana?nigdy nie mialam objawow ktore o tym swiadcza: bol, krwawienie itp.a jednak kiedy zaczniemy troche mocniej sie bawic to boli???

Gość brzusio691
ale co cie boli? pochwa gleboko czy samo wejscie? blone mogliscie naderwac podczas zabaw palcami

Gość sadwda
samo wejscie czasami, bo biore tabletki antyk.wiec jestem sucha, ale jakos tam sie nawilzamy i jest w miare.boli mnie raczej jak jest glebiej

Gość brzusio691
to za malo jestes nawilzona i rozciagnieta. propnuje pozycje na jezdzca kiedy on siedzi-sama regulujesz glebokosc itd. jak sie wystarzajaco podniecisz moze wejsc b gleboko i nie bedzie bolalo juz

Gość sadwda
czyli to ze juz wszedl we mnie oznacza ze mam przerwana blone?

Gość zaraz ...-to jesteś dziewicą
i bierzesz tabsyyy?!

Gość ssaj jajka
skoro nie mialas zadnych objawow tzn ze ci jej nie przerwał

Gość sadwda
takie to dziwne?myslisz ze bierze sie tylko po to, zeby sie zabezpieczac????dziekuje za rady takich osob jak TY

Gość brzusio691
Ja robiłem tak z mym poprzednim partnerem i było fantastycznie! Szczególnie gdy dochodziliśmy do momentu 'krecik drapie pazurkami' (to było nasze omówione hasło gdy Jonaszowi już kupa wychodziła) wtedy on przyjmował pozycję 'na małysza' a ja udawałem muszlę i kładłem sie z otwartą paszą tuż pod jego kakaowym okiem, aby po chwili mieć buzię całą wysmarowaną brązową mazią potocznie nazywaną 'gównem'.

A tam. Przerwał. Różne są błony. Nie zawsze muszą być typowe objawy.

Gość brzusio691
a jak bawiliscie sie palcami to mialas troche krwi? niektore blony podobno pekaja przy porodzie.