Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karuatka

Wiekowe dziewice

Polecane posty

Widze ze topic zamiera Nie ma wiecej dziewic w tym wieku? I co z Wami, powypisywalyscie sie juz wszystkei z klubu ? Tak czy inaczej szczescia zycze :)

Gość do karuatka
a czy Twoj partner mial juz zasoba doswiadczenia seksualne czy byl prawizczkiem?

to całe celebrowanie dziewictwa to bzdura wg mnie. i to w dodatku wymyslona przez koscioł. i wcale nie mam na mysli sypiania z kim popadnie ale jezeli jest szczesliwy zwiazek, 2 zakochanych w sobie ludzi to dlaczego mieliby pozbawiac sie przyjemnosci jaka jest sex? dletego ze nie sa małzenstwem?? przesadzacie z tym dziewictwem i tyle. a prawda jest taka ze wiekszosc osob ktore własnie je strciły czuje 1 : ze to nic takiego i nie warto z tym czekac niewiadomo ile. Wam sie wydaje ze sex to cos niecodziennego i zakazanego i to jest własnie smieszne w 30 letnich cnotkach i prawiczkach.

Gość Przekichane
mam kumpele 27 lat i dziewica. Nigdy nie miała chłopaka. Jest zgorzkniała, nie dba o siebie wyglada jakby miała 35 lat bo ma figure starej baby. I ciagle narzeka ze nie ma faceta. porazka

Gość golfiarz
a ja mam 24 lata i jestem prawiczkiem :D

Gość do agusgdynia
uwierz mi ze mozna miec 30 lat i nie spotkac wlasciwej osoby na swojej drodze.

Gość najpierw przeczytaj topik
AGUSgdynia, widać, że nie czytałaś tego topiku, bo wiedziałabyś, że nikt tu nie celebrował dziewictwa. Albo nie znasz znaczenia słowa celebrowac :-( Przeczytaj od początku i wtedy się wypowiadaj. CZy to tak trudno zrozumieć, że są różni ludzie na świecie i różnie sobie zyją? Co cie obchodzi cudze dziewictwo, skoro cię tak to boli to tu nie wchodź. Proste. Tu się dziewczyny po prostu wymieniały swoimi doświadczeniami i przeżyciami. Wolno im. Gdzie tu celebracja? :-O

Gość ee...
kochalam kiedys chlopaka jednak czulam ze na dluzsza mete nic z tego nie bedzie i nie oddalam mu sie do konca byly pieszczoty oralne i na tym koniec. czy jestem dziewica czy juz nie? teraz mam chlopaka ktory bardzo mnie kocha i zaptytal mnie czy spalam z tym pierwszym ja mu na to ze nie , a zaspakajac sie mozna w inny sposob. Teraz jak sobie pomysle to chyba zle mu powiedzialam sama nie wiem ale wydaje mi sie ze jestem dziewica bo kiedy probowalismy to zrobic jeczalam z bolu a on nie mogl sie przebic co o tym sadzicie?

Gość ee...
"..probowalismy to zrobic.." -- mowie o terazniejszym chlopaku

Gość djf hg fyhvgb
no karuatka! brawo!! wreszcie dalas sobie wlozyc, i co, komunia dusz? ziemia sie trzesla? teraz czekamy na topiki w stylu "czy on mne juz nie kocha?" albo "nie mam orgazmu, mam 30 lat co robic"

Gość była 30letnia dziewica
Ziemia sie trzesie co dzień (prawie ;-) ) Mam po 30 i mam orgazm - bez specjalnego zachodu :-D A on mnie wciąż kocha i obydwoje jesteśmy pewni, że znaleźliśmy tą swoją połówkę jabłka. Tak wyszło, że nie spotkałam go wcześniej. Nie żałuję, że czekałam - wiem że to ten mój jedyny.

Gość ja mialam 26
:P:P tez bolalo

Gość viki LU
ja mam 22 lata i jestem dziewica. Strasznie to dołujące i tez mi wstyd się do tego przyznać. To chore, dziewczyna która co dwa dni śpi z innym jest ok a ja jestem jakaś dziwna bo dziewica?!?!?! byłam ostatnio u ginekologa. Nawet mnie nie zapytał czy jestem czy nie jestem dziewica tylko od razu zaczął wyciągać narzędzia ja do niego : hola hola ale ja jeszcze jestem dziewicą, spojrzał na mnie jak na wariatkę i spytał: to pani wcale nie współżyje?? wcale?!?!?! pomyślałam sobie co za totalny kretyn, niby lekarz ale snop siana przewyższa go inteligencją. Potwornie się boje że nigdy się tego nie pozbędę. Moje przekleństwo!! Jestem normalną dziewczyną, normalną!! Nie wiem dlaczego tak jest ale jak ktoś wspomni o 20 letnich dziewicach każdy wyobraża sobie 200kg kobietę z zarostem na twarzy. A my przecież jesteśmy normalne. Nienawidzę dziewictwa!!! nienawidzę!! jakbym miała więcej odwagi to sprzedałabym je na allegro :P

http://www.xpango.com?ref=91784285 http://www.xpango.com?ref=91784285 Witam, na tej stronce można wygrać supernagrody: telefony, iPody, konsole do gier. Wystarczy się zarejestrować wybrać jaki się chce prezent i zbierać punkty (czyli kredyty) Jeżeli się zalogujesz z tego linku, pomożesz mi na pewno i zaczniesz również zbierać punkty na swój wymarzony telefon, ja dostane punkt i ty też. Nagrody już od 17 punktów. Najpierw trzeba się zarejestrować tam i przyjdzie potwierdzenie na maila, potem robimy tak: - ja najpierw usunęłam ciasteczka z przegladarki Firefox (Narzędzia, wyczyść dane prywatne, ciasteczka i takie inne). - po zarejestrowaniu poprzez ten link na xpango wchodzimy na My Account Complete Offers, z Xpango Offer Directory wybieramy Entertainment ,Usenext (more, complete offer). Nastapi przekierunkowanie na stronę UseNex - następnie wciskamy zielony napis Get your risk-free 14day trial. Rejestrujemy się. - Potrzebna nam do tego Karta do bankomatu, za zarejestrowanie się tam nic nie płacicie, karta służy do zweryfikowania, czy dana osoba jest wiarygodna. Pokazuję jak zdobyć punkt nic nie płacąc. - później przychodzi z tej strony na twój mail, który podałeś/aś Login i hasło, trzeba się zalogować i wszystko. Można ściągnąć tamten program, który oni polecają, ale nie trzeba. - żeby nic nie zapłacić, bo to darmowa wersja 14 dniowa, trzeba wykasować stamtąd konto 13 dnia od rejestracji, bo później możesz zapłacić. Takim sposobem dostaniesz punkt, przyznawany dopiero po 7 dniach od aktywacji tej usługi i ja również, dzięki tobie. http://www.xpango.com?ref=91784285 http://www.xpango.com?ref=91784285 Mam nadzieję, że nawzajem będziemy sobie pomagać i dostaniemy swoje upragnione telefoniki. W razie pytań gg: 2027210.

Gość wrrr...
Dziewczyno nie panikuj, masz dopiero 22 lata, a ja już 26 i co zrobić. Przecież się nie zabiję. Pozdr.

Gość baxgmunsxz
Boże nierozumiem dziewczyn, które robią z tego problem. Ja nie wiem spowiadacie się komuś z tego?? Przecież to indywidualna sprawa, nas naprawdę to nie interesuje. Czy bycie fajnym człowiekiem zależy od błony dziewiczej????? Głupota, sorry.

Teraz gdy sięgam pamięcią wstecz myślę sobie, że dużo bym dała, by móc znów wierzyć, że moim pierwszym będzie ten, kto będzie mnie szczerze kochał i potwierdzi to przed wszystkimi słowami przysięgi przy ołtarzu (choć i to może być jedynie mydleniem oczu) a nie mieć świadomość,ile wspomnień i wiedzy na Twój temat ma przypadkowy kolo o którym chcesz zapomnieć i wiesz, że nie był wart jednej poświęconej mu godziny a z drugiej strony gdyby nie to, że dostał już wszystko, co chciał, byłby zdecydowany na ślub i dopiero po nim dotarłoby do mnie, za kogo wyszłam? z głową trzeba wszystko robić, a przy wyborze partnera nie dać się zaślepić i nie warto zawsze płynąć z prądem "bo wszyscy tak robią"

Gość xxxABC123
Pozdrawiam wszystkie Panie z wartościami;) Sam chciałbym kogoś takiego kiedyś poznać a łatwo nie jest mając lat prawie 30... Na prawdę więcej jest teraz dziewczyn o lekkim podejściu do życia i nic nadzwyczajnego w tym właśnie nie ma:/

mam 24 lata,jestem dziewicą....w sumie to ostatnio z tego powodu dostałam depresji....znajoma dała mi do zrozumienia że coś ze mna nie tak i że powinnam używać sobie i spać z kimkolwiek na dyskotekach...a ja tak nie potrafie.... zwykle gdy kogoś spotkam na kim mi zależy to wszystko się rozpada i urywa zanim cokolwiek się stanie.nie jestem aseexualna-kocham facetów!typ urody-twarz coś na styl Jennifer Love Hewitt tylko że mam mniejszy biust i jestem troszke grubsza.przez tą presje odechciało mi się żyć... :-(

Gość df';
e tam. nie ma co sie wstydzic

fajnie że na forum są tak wyrozumiałe osoby..bo w realnym życiu jest już inaczej..heh