Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiullla

Mój wzrost - jest jakaś nadzieja?

Polecane posty

Gość Kasiullla

No więc mam tylko 169 cm wzrostu i 16 lat (skończę w marcu) Jak myślicie czy mam jeszcze szansę urosnąć? Chciałabym mieć min. 172 cm...a najlepiej 174.... Moja siostra ma 174... buuu...to niesprawiedliwe.... Podam jeszcze wzrosty mojej rodzinki: Tata: 182 cm Mama:162 cm Siostra : 174 cm

Gość Kasiullla
Bo chcę być wysoka...Zawsze imponowały mi wysokie laski....Zresztą ogólnie uważa się ,że wysokie dziewczęta są smukłe ,a takie po sto sześciedziesiąt pare - kurduple...

straszne miec 169 tragedia.... wez sie dziewczyno w łepetynke puknij. sa dziewczyny ktore maja 155 i nie płaczą.

Gość Kasiullla
ale ja nie pytałam się czy mój wzrost jest tragedią tylko czy mam szanse urosnąć....

Gość komus sie nudzi
prowokacja

Gość jakaś ty mądra
matke swoją tez za kurdupla uważasz?

Gość Kasiullla
nie lubię chodzić na obsacach :( Ja chę być wysoka bez obcasów 😭

Gość Kasiullla
do "komus sie nudzi" - to nie żadna prowokacja to poważne pytanie!

Gość o matkoooooo
Glupia,pusta małolata!!! żal mi Was 16 latki XIX wieku,to jest tragedia co za pustaki sie teraz pałętają...

Gość takajednaniezalogowanafankafot
gówniaro do książek 😠!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie urosniesz i zostaniesz kurduplem :P :P :P dobrze ci tak :D

Gość jak chcesz być smukła
to trzymaj szczupła sylwetkę. Chudnięcie jest łatwiejsze niż rozciąganie się :D

droga 16latko! gdybyś miała 172 cm to byłabyś tylko o 3 cm wyższa. tego nie byłoby widać praktycznie, więc po co Ci to??? żeby mieć tą 7kę z przodu?? to wciskaj ludziom, że masz 172 i nie ma problemu jeśli tylko na cyferce Ci zależy. najniższa nie jesteś, nie ma co rozpaczać, a sam wzrost nie gwarantuje tego, ze ktos jest fajną laską. znam wiele wysokich bab, dosłownie BAB, które przez wysoki wzrost i mocną budowę ciała wyglądają jak faceci...

Gość naczelny kurdupel forum
ja mam 151cm i wzrost nigdy nie byl dla mnie problemem. jestem szczupla, filigranowa. po co ci wysoki wzrost? ok, wysokie laski mogą być smukle ale co jesli przytyją? juz nie są wiotkie jak trzcinka. a co jesli zakochasz sie w niskim chlopaku i bedzie o pol glowy nizszy? myslałas o tym? chociaz nie, laski dla ktorych priorytetem jest wysoki wzrost gardzą kurduplami :P

Gość Kasiullla
Wbrew pozorom 3 cm to widoczna różnica ....da się to zauważyć po moich koleżankach...

Nie rozumiem wszystkich osób, które chyba swoje frustracje na kafeterii muszą wyżywać:P Dziewczyna chce mieć tyle a tyle wzrostu, a tu nagle każdy wydziwia, a dlaczego, a po co, a jaka ona tłusta:P Dla mnie w łepetynkę pukać to mogą się laski mierzące każdą kość i grudkę tłuszczu we wszystkie strony i wypisujące: ramię, kolano, pod kolanem, biodra, pod lewym posladkiem, szyja, lokieć-tyle a tyle cm :P Droga autorko, niestety, w tym wieku już raczej nie urośniesz....

Gość to musi być prowokacja
nie można byc aż tak tępym :O

persymona Nie rozumiem wszystkich osób, które chyba swoje frustracje na kafeterii muszą wyżywać Dziewczyna chce mieć tyle a tyle wzrostu, a tu nagle każdy wydziwia, a dlaczego, a po co, a jaka ona tłusta Tak, tylko jest takie małe "ale": Nie można mieć tyle wzrostu ile się chce, to NIEWYKONALNE.

Gość Kasiullla
dlaczego nie urosnę? Rosnąć chyba można do 18 roku życia..zależy od tempa dojrzewania ja np. okresu dostałam dopiero w wieku 14 lat ,więc rozwijam się wolniej niż moja siostra...

Zapytała tylko, czy urośnie, podając przy tym wiek i wzrost... Nie widzę tutaj życzenia: sprawdzicie, abym miala 174.... :P

Gość takajednaniezalogowanafankafot
czyli jestes cofnieta w rozwoju. hahahahah :D

Gość Kasiullla
"Tak, tylko jest takie małe "ale": Nie można mieć tyle wzrostu ile się chce, to NIEWYKONALNE'". Można! Moja siostra chciała mieć 174 cm i ma....

Gość Kasiullla
Zastanawia mnie czy to nie jest dziwna tak duża różnica we wzroście między siostrami : aż 5 cm(ja 169cm siostra 174 cm)

Kasiullla "Tak, tylko jest takie małe "ale": Nie można mieć tyle wzrostu ile się chce, to NIEWYKONALNE'". Można! Moja siostra chciała mieć 174 cm i ma.... Na pewno urosła siłą woli. :D

taaak! rośniemy do 18 roku życia, dokładnie do dnia w którym odbierzemy dowód. a wiec - nie odbieraj prędko dowodu :-P dziewczyno! opamiętaj się ! 3 cm nie widać! a już na pewno nie jest tak, że teraz ktoś na Ciebie spojrzy i powie "niska" a za 3 cm spojrzy i stwierdzi "wysoka" a jak Twoja siostra "chciała i ma" to się jej zapytaj :-P

Gość Kasiullla
ale śmieszne!

Po pierwszej miesiączce już za bardzo się nie rośnie:p ale nadzieja (nikła) pozostaje :) :P

między moimi kolegami - braćmi jest różnica ok 15 cm jak nie wiecej

Moze urośniesz, może nie. NIKT TEGO TUTAJ DZIŚ NIE ROZSTRZYGNIE. Ja bym na tym zakończyła dyskusję, ale znając życie, będziesz nadal to roztrząsać.