Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam dobrej ale nie drogiej

SPACERÓWKI

Polecane posty

Mamusie jakie macie i jakie polecacie :)

aha a tak dla dziecka od 14 m-c do 2-3 lat?

wejdz sobie na allegro.na czym ci zalezy w spacerówce?zooper ma wszystko,jest od roku do 3lat

Zależy mi przede wszytskim na wygodzie dziecka, tzn, żeby miało dość szerkie siedzisko i żeby choć się rozkładala do pozycji półleżącej. Aha i żeby była barierka i dość duży kosz na zakupy. Co do mojej wygody to żeby nie ważyła za dużo :) Myślałam o graco deluxe ze stanów, ale nie wiem czy będzie dobry dla 2-3 latka :)

Allegro zryłam wzdłuż i wszerz. Mam dość, już nie jestem w stanie nic wybrać. Polegam na was :)

Gość ja polecam ta
pone jest waski, ale moja trzylatka juz go testowala i ja tez da sie wcisnac, a kupilam go kilka tygodni temu dla polrocznego synka. tylko regulacja oparcia jest glupia, bo trzeba ciagac za sznureczek, ale na prawde, prowadzi sie super, wszedzie wciska, jest stabilny i na prawde lekki, bez problemu mozna sie z nim przemieszczac. licz sie z tym, ze juz niedlugo twoj maluszek bedzie wolal zwiedzac swiat na wlasnych nogach;)

no właśnie dlatego nie chcę drogiej spacerówki, bo już się drze jak wsadzam do wozka ;) Chcę coś co posłuży "do końca", mam titanium baby ale ona chyba nie da rady ;)

kiara 22..moja kolezanka wywaliła takie graco na śmietnik..szczerze gorszego wózka nie prowadziłam..ma plastikowe kola-chałas jak nie wiem co...moimzdaniem spacerówka dla dzoecka od roku powinna skladac sie jak spacerowka

ja mam coneco traffic - parasolkę mały jeździ w niej od 8 m-ca a ma prawie 3 lata i spokojnie wchodzi w zimowym ubraniu jest bardzo szeroka, stabilna, leciutka, rozkłada się na półleżąco, koszyk na zakupy nie jest duży, ale to parasolka więc na rączkach można powiesić reklamówkę, ja tak wożę mna niej po 10 kg zakupów czasem :D no i kosztuje niedrogo - 230 zł chyba zapłaciłam

kamka .... dzięki za opinię, ale to nie jest wózek ani Graco ani Chicco i z tego co widzę nie ma on plastikowych kółek.

Gość przeminiki
witam ja mam chicco london i jestem zadowolona , jest ok

Gość tak to jest niestety
ja mam spacerówkę graco ze stanów (bo widzę że taką chcesz, chociaż nie jestem pewna co do modelu) To chyba graco alano. Sprawdza się świetnie, waży prawie 10 kg, może to minus ale ma bardzo duży kosz na zakupy, oparcie rozkłada się prawie na płasko, składa się jedną ręką (ma prstryczek w rączce), siedzisko szerokie nawet jak usiądzie dziecko czteroletnie to ma luzy, no i kosztowała niewiele łącznie z przesyłką. Używam jej od zeszłego lata i jeszcze mi w niej nic nie stuka, koła plastikowe z "oponami" piankowymi, jak dla nas super.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci