Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

co sie z nią dzieje? hm...

Polecane posty

otóz moja kobieta stała sie jakas dziwna, mianowicie ciągle ma ochote tylko na ostre rżnięcie. kilka razy specjalnie robiłem juz klimat w pokoju a Ona nawet tego nie zauważyła. :( swiece, nastrojowa muzyka to wszytsko nie ma dla niej zadnego znaczenia :O to ja mimo ze jestem facetem potrzebuje czasami troche romantycznego seksu a tu taki przypał. domyślam sie ze nie jeden facet by mi zazdrościł no ale... kobiety! jak to mozliwe?

Gość nie bardzo potrafie
tak juz czasem jest:) doskonale rozumiem Twoja kobiete:) daj jej te kilka razy w sposob jaki zechce, a za jakis czas najdzie ja ochota na amory spokojniejsze:)

ja tez wole ostro niz z jakims nastrojem nie potrzebuje go wcale :P ostry seks jest super

Gość Sratata ta taaa
A ja wole spokojnie z atmosfera :) :P

Po prostu kochanek co ją konkretnie penetrował wyjechał do USA 🖐️

Gość a ile ona ma lat
a ile ty?

jest też druga możlwość: twoja dziewczyna cierpi tłuszczowe zapalenie śródpochwia. To może skutkować wzmozonym popędem z uwagi na to, ze bakterie gnilne powodują wzrost unerwienia powłok nabłonka. Czesto się tak dzieje, gdy w pochwie znajdą się bakterie kałowe. Wśród ginekologów krąży nawet takie powiedzenia na to zjawisko: "w pochwie kupka, swędzi dupka". Powiedz jej żeby brała Domaxin albo Sartovaginal w żelu.