Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ALIKA

Jezuuu jak tu nudno !!!!!!

Polecane posty

w pracy tez nudno, i co tu robic. Nie fajnych dyskusji a ja bym tak chetnie pogadala, z inteligentymi oczywiscie

ALIKA rusz szanowne poślady i przyłącz się do nas, do topiku gdzie pomagamy zwierzętom!! wuchta linków, wiele MADRYCH rzeczy,wypowiedzi , super lista kosmetyków nietestowanych na zwierzętach i super ludzie. naprawdę jeśli się nudzisz to możesz zrobić zamiast tego coś pożytecznego i dobrego a my każdego serdecznie na topik zapraszamy bo im nas więcej tym lepiej.

Moja droga Linezjo - owszem czytam ten topik, podpisalam tez petycje o niezabijaniu fok i meczeniu zwierzat w cyrkach :)

Linezja ma racje!!to jest topik pomaranczowej pomarańczki! ALIKA tam jest tyle linków do petycji ze zabijesz od razu nudę wypełniajac petycje hehehe - tym bardziej ze trzeba je dokładnie ,ba, baaardzo dokładnie czytać zanim sie cokolwiek naciśnie bo ludzie sie mylą :O:O poza tym ciągle mało nas :( BUZIAK :)

ALIKA ❤️ a może pisałaś już u nas pod innym nikiem ???? czyżby? :)

LINEZJA - jasne ;) tylko ze nie pamietam juz jakim ;)

ALIKA... :) ... ale dlaczego nie pod swoim po prostu? :( będziesz zaglądać? masz jakieś zasady w życiu tak jak np my dot. kosmetyków czy niejedzenia mięsa czy tylko jesteś że tak powiem bierna jeśli chodzi o te kwestie? :):) hę...?? :)

ojeeeej... :D jaka śliczna!! :D ale młodziutka jeszcze jest , prawda?? :D kochane maleństwo takie niewinne... :( ❤️ ale broić zbój pewnie potrafi nieźle he he he he he :D

bylam wegetarianka przez 1,5 roku ale moj organizm sam zaczal sie domagac miesa. Kosmetykow testowanych na zwierzetach nie kupie. Oczywiscie, ze bede zaglac:) Ratuje koty w bajrajnie, mnostwo ich tu. Ostatnio ktos potracil malego kociaka, siedzial biedny na poboczu ze zlamana noga, nikt sie nie zatrzymal :( oprocz mnie i mojego chlopaka, niestety po wizycie u weterynarza okazala sie ze kicia ma obrazenia wewnetrzne i trzeba bylo uspic :( taki biedny byl ten kotek:(

Józin z Bazin - owszem złośliwe to nie jest ... Świadczy tylko albo i aż o tym jakim prostym człowiekiem jesteś. Typowe puste , niewrażliwe myślenie!! Patrzysz jak otępiały ale nie widzisz nic poza dachowcem - norma :O:O:O :O

dachowiec nie dachowiec - dla mnie jest wyjatkowa :) jest przesympatyczna i kochana, jeszcze jest mlodziutka. Jest bardzo do mnie przywiazana. Jak robie makijaz do siedzi w umywalce :D

O Boże... :( Też to znam , ALIKA :(:(:( Też zagarniałam z ulicy chore koty i niestety ... w większości przypadków wiele nie można było zrobić :( ale dla zdrowych lub nie tak bardzo chorych kotków cała historia kończyła się happy endem :D

Prostota to rzecz najbardziej pożądana w większości dziedzin naukowo-technicznych więc odbieram to jako komplement:P

taki happy end byl dla mojej kizi :) znalazlam ja jak wychodzilam z silowni, malutka byla i mialczala niemilosiernie, jakbym jej nie zabrala to by ja ktos rozjechal. Sama sie wlasciwie smieje, ze nazwalam ja kizia, a to stad, ze wolalam na nia kicia i sie przyzwyczila. wiec zmienilam na Kizia, bo podobnie. Teraz jak tylko slyszy swoje imie to chocby byla daleko to biegnie najszybciej jak moze w moja strone, szalona... :D

no . no ALIKA :) mam nadzieje ze z tymi kosmetykami to naprawdę :):) takie zachowanie jest godne pochwały 👄 :D innym to zwisa delikatnie mowiąc :( ważne ze beda super wyglądać nie obchodzi ich jakim kosztem :(:( imbecyle niedouczone!! WRRRRRRR! a co do miesa wiem ze to trudne - ja nie jem chyba ze w zupie jest jakies w sensie gotowania na mięsie :/:/:/:/:/ probowalam kuzyna przekonac ale on kocha mieso :(:( moj byly facet za to mial przechlapane hehe :P:P:P nie mogl jeść i koniec :D ale teraz pewnie znow je :( ...no coż :(:( a co do zacnego jUzina myslenie w stylu kto to kot jest plytkie no ale nie zmienimy tego. to tak jak patrzac na obraz pikacca jeden widzi COŚ a inny NIC :O:O

hihihii :D koty są rozbrajające :) wyobraziłam sobię Kizie w umywalce he he he :D ja miałam Kicię :) też była kiedyś dzikim, złapanym w garażu kociakiem. ale skończyła tragicznie - samochód złamał jej kręgosłup i 3 dni leżała w krzakach na opuszczonej posesji i nie mogliśmy jej znaleźć słyszeliśmy tylko okropny wyjący wręcz miauk 😭 w końcu po zlokalizowaniu jej nie mogliśmy na tą posesję się dostać i trzeba było rozcinać płot :O:O policja przyjechała i tylko zamieszanie było ale miałam to gdzieś w obliczu tego co się stało. Dla mnie liczyło się tylko jedno - jak najszybciej jej pomóc!!! no niestety... 2 tygodnie utrzymywaliśmy ją przy życiu. :(:(:( ale tylko leżała, nie miała czucia, załatwiała się pod siebie i to były dla rocznego kociaka niewiarygodne męki i ... uśpiliśmy ją :(

no coz, dla niego to tylko kot, ja sie nie obrazam, zawsze co nalezy do nas traktujemy wyjatkowo bo sie przywiazujemy :)

:D ja każde zwierze tak traktuje. nie potrafiła bym się nie rozczulić nad jakimś... taka słabość :)

a nie wiecie czy soraya jest też testowana na zwierzetach ???????????????? plizka odpiszcie!