Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama_Świnki

GDZIE KUPIĆ WROTKI ???

Polecane posty

Witam:) Gdzie kupić wrotki? Take uniwersalne, z butem za kostkę (najlepiej skórzanym)... Pełno jest buto wrotek i jakiś takich nasadzanych na buta, a tradycyjnych normalnych brak:( Przetrząsnęłam Allegro i Google i nic:( buto wrotki i rolki, lub te nakładki. Jeśli już od biedy znajdzie się coś za kostkę, to nie w skórze no i rozmiar dziecięcy, a ja potrzebuję na dorosłą damską stope:) http://www.skatemall.com/product.php?productid=16435&cat=329&page=1 http://www.skatemall.com/product.php?productid=16455&cat=329&page=1

Gość przylaczam sie
ja tez poszukuje wrotek dla doroslych!!!

Gość Gibson6
Witam, Czy udała Ci się znaleźć miejsce gdzie można kupić takie wrotki? Pozdr.

Gość Ewaa41
wrotki widziałam w decathlonie

Gość kaman
pałuj się z tym chomikiem ,było pytanie o wrotki czopku!!!!

Gość roodakita
Cudne wrotki są w UK - www.rawk.com ale przesyłka kosztuje ok. 60-90 funtów - czyli więcej niż wrotki. Szkoda mówić :(

Gość rymika
ja kupilam wrotki w lumpeksie udalomi sie :D

Gość ytatata
w anglii ....jak poprzednicy .....tu jest masa tego Ja jezdze tu na rolkach ....fajna zabawa.....a czmu musza byc wrotki i do tego skurzane ....nie moga byc rolki takie normalne

Ja kupiłam wrotki http://wojosport.pl/pl,product,470321,wrotki,regulowane,roller,derby,stinger.html ale niestety nie są takie ładne jak retro:( Jak zauważyliście u nas ciężko coś takiego znaleźć, zresztą chyba nigdy aż tak ta moda u nas się nie zakorzeniła :( Oglądając stronki z wrotkami z UK prawie się popłakałam z żalu! Co do poprzedniego pytania co za różnica czy wrotki czy rolki a to chyba taka, że wrotki są wyjątkowe, inne, nie takie popularne, a nie wszyscy chcą podążać za wytyczaną modą. To jest coś oryginalnego, bo nie każdy je ma:) Ale jak się zdecydujecie na jakieś wrotki dostępne na polskim rynku to polecam te. But jest regulowany, co nie rzuca się w oczy, noga utrzymuje się stabilnie. Poza estetyką (bo są masywne) nie mam zastrzeżeń. Ale powiem Wam, że myślałam, że jazda na nich będzie prosta i się myliłam. Nie wiem czy to kwestia wprawy, ale śmiesznie wyglądałam na początku. Nie pamiętam jak się jeździło na rolkach. Poćwiczymy i będzie dobrze. Powodzenia w zakupach :)

Gość mntr
Spróbujcie jeszcze na ebay.pl (hasło roller skates) - przesyłka tańsza niż z tego sklepu UK :) - są takie same jak autorka wątku chciała ok 200 zł + przesyłka

Gość pulobita
ten numer jest nieaktualny :| mógłby mi ktoś pomóc. Chce zamówić wrotki z ebay.pl . Czy ktoś zamawiał już? ile dokładnie zapłacił za wysyłkę i jak długo czekał?:>

Gość Wrottka
Hey , w tym roku jest sezon na wrotki oldchoolowe :) własnie takie kupiłam za 100 zł( nowe) 3 ba szukać , co raz wiecej pokazują się w ofertach sprzedaży . Założyłam na nogi i już pierwszą glebę zaliczyłam ale to nic do wakacji będę śmigać jak rakieta :] polecam wrotki bo s a the best ... rolki sie chowają!! polecam

Gość daga:)))
bardzo chce kupic wrotki prosze sie ze mna skontaktowac:))

Gość Iwi :)
Ja bardzo bym chciała kupić wrotki ale ciężko mi cokolwiek odpowiedniego może mógłby ktoś wskazać jakieś aktualne strony bądź miejsca gdzie można dostać wrotki?

Gość gargamelkaaaa
Witam, znalazłam temat i ponawiam pytanie: gdzie można kupić wrotki dla dorosłej osoby??

Gość wrotkowisko
Wrotkowisko.com firma el wrot pod. Zamówienie mają halę i wypożyczalnie

Gość wrotkowisko
Wrotkowisko.com firma el -wrot pod. Zamówienie mają halę i wypożyczalnie

Gość tak to szczera prawda
we wrotkarni

Gość gość
www.boogieshop.pl

Gość yoasia_r
ponawiam, odświeżam pytanie. Znalazłam już kilka miejsc online, ale czy znacie coś na miejscu w Krakowie? Wrotki dla dorosłych.

Gość gość
Wrotki można kupić na stronie skatepro tam jest naprawdę duży wybór i każdy rozmiar ogólnie to polecam tam wejść

Gość gość

Fajnym sklepem z wrotkami, rolkami i rowerami jest www.roweryrolki.pl Sama zakupiłam od nich wrotki oraz rolki i jestem z nich zadowolona. Mają szeroką ofertę i niezłe ceny więc polecam ich wam.