Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wondering

czy jak ktos odklada 500f na miesiac to duzo czy malo?

Polecane posty

Gość gość
Do tych co nie odkładają: co w razie choroby? Waszej lub członka rodziny? Zastanawialiście się nad tym? Lub utrata pracy. Patrząc jakie prace wykonuje większość Polaków aż dziwne patrzeć na taką pewność siebie bo to podchodzi pod glupotę.

Gość gość
Po co odkładać 500 funtow. Przecież to marny grosz. Wolałbym sie zabawić niz męczyć by odłożyć tak mało. Ja do PL wysyłam co miesiąc 1500 badz 2 tysiace funtow

Gość gość
I po cholerę wysylasz te pieniądze, utrzymujesz starych?

Gość gość
Zbieram na powrot do PL. Nie zamierzam gnic w Anglii, bo juz mi sie znudzila. Ile mozna zwiedzac i jezdzic na wycieczki.

Gość gość
Konta w Anglii nie masz, że wysyłasz do PL? Poza tym jeśli życie ogranicza się wg ciebie tylko do zwiedzania i wycieczek i jeszcze jest wg ciebie nudne to sam musisz być niezbyt ciekawym człowiekiem.

Gość gość
Ja zarabiam 2200na czysto i nie wiem gdzie sa te pieniadze czasami zdarzy sie miesiac ze 1000 odloze a srednio to 400 funtow i wcale nie zyje jak bog wie kto normalne zycie imprezy ciuch zwiedzanie zero szalu

Gość gość
Wycieczki sa dla pustych ludzi. Rozumiem jeszcze zwiedzać tak jak np my, to robiliśmy ale wydawanie cieżko zarobionej kasy tylko po to, by dwa tygodnie w kurorcie leżeć jest dla mnie oznaka kretynizmu.

Gość gość
Aha czyli tylko wy jeździcie na kulturalne wycieczki, reszta do kurortów? Proszę cię ;) Ja ze znajomymi czy chłopakiem jeździmy właśnie zwiedzać, poznawać historię, odkrywać lokalne jedzenie. W wakacje na wolontariat do biedniejszych krajów, raz czy 2 razy do roku na do spa (relaks też się należy). Ameryki nie odkryliście jeżdżąc na aktywne wycieczki, muszę was zawieść.

Gość gość
Tak i co ci z tych wycieczek zostanie? Sterta zdjeć? Weź mnie nie osmieszaj. W zyciu sa ważniejsze priorytety niz wycieczki

Gość gość
Na przyklad co jest wazniejsze? Mnie stać na podróżowanie i masę innych, wazniejszych rzeczy. A podróże to niekoniecznie sama przyjemność bo często wysyła mnie szef w celach slużbowych. Są różne powody dla których ludzie podrózuja czy robią inne rzeczy.

Gość gość
Moim priorytetem jest rodzina, dom i dzieci. Podróże to dodatek a nie cel w zyciu.

Gość gość
No widzsz a moim priorytetem jest podróżowanie, poznawanie świata. Jestem młoda, nie mam zobowiązań, zamiast kolejnych imprez czy używek podróżuję. Kazdy ma inne priorytety.

Gość gość
Jak byłam młoda, to studiowałam i inwestowałam w siebie, dlatego dzisiaj bez problemu mogę mieszkać w PL i tam pracować. UK jest strasznie nudnym krajem z fatalna pogoda. Polska jak dla mnie jest o wiele ciekawsza. Jeśli juz miałabym gdzieś zamieszkać to w Argentynie. Przepiękny kraj z fantastycznymi ludźmi.

Gość gość
K..a dziewczyno czytac cie to jak za kare... jestes hipokrytka jakich malo :) wycieczki bee chyba se takie na jakie wy jezdziliscie w anglii lipa ale mowisz to po x latach spedzonych w tej anglii i ty to mowisz do osoby ktora otwarcie przyznaje ze lubi podrozowac zrozum tepa idiotko ze nie kazdy ma marzenia w stylu stabilna praca nazrec sie dom i rodzina niektorzy sa stworzeni zeby cos tworzyc odkrywac czasami tylko dla siebie czasami z korzyscia dla innych bo zycie byloby dopoero nudne w anglii polsce i na calym swiecie gdyby kazdy mial tylko twoje podejscie ... w ogole sposob w jaki piszesz jak sie wychwalasz swoim zyciem bardzo przydko mi pachnie dobrze ze juz zjechalas do pl mam wrazenie ze w anglii nikt za toba nie teskni :)

Gość gość
Zamknij ryj ty sprzedajny, prosty i śmierdzący dzyndzlu. Ty kurfo, to podróżowałeś ale po syfiastych egiptach i tunezjach. Szmata bez rozumu. Co ty kurfo w zyciu śmierdzący dzyndzlu osiągnęłaś? Ty prosta, pusta, sprzedajna świnio spod znaku primarka. Koleżanka ma racje, ze wraca. W uku zostaje sam syf i s****wa.

Gość gość
Do tych co nie odkładają: co w razie choroby? Waszej lub członka rodziny? Zastanawialiście się nad tym? Lub utrata pracy. Patrząc jakie prace wykonuje większość Polaków aż dziwne patrzeć na taką pewność siebie bo to podchodzi pod glupotę. >>> a ty "mądra " :D istoto myślałaś choć raz jak ludzie żyli kiedyś ? nie ważne czy w Polsce czy w Anglii czy innym kraju? nikt nie odkładał ! każdy żył życiem i żył ! a nie k*****a wegetował ciągle myśląc co zrobi kiedy się zesra ! jesteście obrzydliwi ! tylko kasa kasa nic więcej ! z****** zera i tak biedni zdechniecie ! a tej całej reszty tych chu....ja wartych papierków do trumny i tak nie zabierzecie niewolnicy !

Gość gość
To wszystko da sie pogodzic ale zyc 10 lat na obczyznie wmawiajac ludziom jak to sie super zwiedzalo kto zyjac normalnie odklada na budowe domu w tak krotkim czasie raczej nie pouzywal zycia ... nikt kto sie tu spelnia majac swietna prace nie narzeka na anglie narzekaja robotnicy z fabryk czyli jakim kosztem odbyl sie ten krwiozerczy wyscig po wlasny dom? Kosztem najlepszych lat i po co? Po to zeby jak to napisala idiotka pokazac innym jak ladnie sobie zyja w polsce k..a!!! Czyli typowe buractwo postaw sie a zastaw sie zeby sasiad widzial ale chyba kazdy ma wyj****e na twoje luksusowe wlosci skoro mieszkajac w pl wlazisz tu chwalac sie swoim przecietnym poznawionym emocji zyciu tylko jalowa egzystencja nawpieprzac sie jak swinia i tv i toprzekonanie ze jestem super odpowiedzialna...k..a trzeba jakos pogodzic to wszystko mlodosc mamy tylko raz rozumiesz to kobieto? Czlowiek moglby sie wybudowac o polowe taniej mieszkac w przyjemnym skromnym domku aale woli poswiecic najlepsze lata swojego zycia zeby kupic 2x drozsze rzeczy i zaprosic sasiadow oczywiscie ona nie powie sasiadom jakim kosztem to wszystko osiagnela nie mowiac ze pewnie uja w buzi by miala gdyby nie maz zapewne hehe sasiadowi tego nie powie jak zle jej bylow anglii tylko wejdzie na forum izacznie jezdzic po osobach ktore tam mieszkaja haha zalosna kobieta :) po prostu smieszna

Gość gość
Do tych co nie odkładają: co w razie choroby? Waszej lub członka rodziny? Zastanawialiście się nad tym? Lub utrata pracy. Patrząc jakie prace wykonuje większość Polaków aż dziwne patrzeć na taką pewność siebie bo to podchodzi pod glupotę. >>> a ty "mądra " smiech.gif istoto myślałaś choć raz jak ludzie żyli kiedyś ? nie ważne czy w Polsce czy w Anglii czy innym kraju? nikt nie odkładał ! każdy żył życiem i żył ! a nie k*****a wegetował ciągle myśląc co zrobi kiedy się zesra ! jesteście obrzydliwi ! tylko kasa kasa nic więcej ! z****** zera i tak biedni zdechniecie ! a tej całej reszty tych chu....ja wartych papierków do trumny i tak nie zabierzecie niewolnicy ! x x racja

Gość gość
gość wczoraj Tak i co ci z tych wycieczek zostanie? Sterta zdjeć? Weź mnie nie osmieszaj. W zyciu sa ważniejsze priorytety niz wycieczki xx x wylicz jakie ty masz priorytety pewnie brama na pilota i ogrodzenie wypasione bo sąsiad już ma?

Gość gość
Ty jestes kurfo śmieszna. Posraniec jeden. Gdyby wszyscy ludzie żyli z dnia na dzień , to dzisiaj byś kurfisko dalej dupę liśćmi podcierala. Wlasnie dlatego, ze ludzie wyznaczaja sobie w zyciu cele do których dążą, ludzkość dzisiaj zyje w cywilizacji. Tylko takie śmierdziele jak ty, bez honoru, ambicji i wartości zatruwają ten świat. Pyerdolone podróżnicy od siedmiu boleści, ktorzy nawet nie wiedza do jakiego kraju wyemigrowali. Srał na was kurfy

Gość gość
Nie ma drugiego takiego narodu ktory bylby tak rozsiany po swiecie w tym kraju nie moze byc dobrze bo to nie jest nornalny kraj polecam filmy na yt zbigniew stonoga jak panstwo i uklady w polsce moga zmielic czlowieka oskarzyc116 razy i po ilus tam latach okazuje sie ze wszystkie zostaly odrzucone lub zostal uniewinniony wszystjie pozwy szly z zyczliwych urzedow skorumpowana policja urzedy sady politycy ot cala nasza kochana polska dopoki te komunistyczne smieci nie pozdychaja a z nimi ich dzieci w tym kraju nie bedzie dobrze a ty dzydzlu masz za pusty leb zebytozrozumiec hehe

Gość gość
Można podeóżować i jednoczesnie odkladac na jakiś cel. Poza tym każdy przeżywa swoke życie jak chce więc co wam do tego? Za małe mózgi żeby to zrozumieć czy zaakceptować?

Gość gość
Oho kolejny posraniec z gownem w głowie.

Gość gość
Do tej co niby 2000 funtow do Polski wysyła. A niby czym sie zajmujesz i ile zarabiasz ?!?!

Gość gość
A co z tymi co zarabiają 1000 funtow mc? Z czego oni maja odłożyć ?