Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny niski

Dziewczyna,ktora chce wysokiego chlopaka, jest zakompleksiona

Polecane posty

Gość Smutny niski

Stad te dziwne wymagania

Smutny niski, który twierdzi, że "Dziewczyna,ktora chce wysokiego chlopaka, jest zakompleksiona", jest zakompleksiony :D

Gość pancernik szelzwik
ja juz wczesniej wspominalem o sobie o tym ze mierze 175cm wzrostu i laski same rozkładają nogi gdy mnie widzą

Gość a niby
zakompleksiona z jakiego powodu? bo to brzmi jak bredzenie bez ladu i skladu.

a jak jeszcze by6 chciała: przystojnego, dobrze zbudowanego, fajnego, inteligentnego, z perspektywami i pewnego siebie to jest zakompleksiona x10 porządne pewne siebie kobity/dziewczyny chcą tylko: niskich, brzydkich, głupich, nudnych, kiepsko zbudowanych, źle ubranych, bez szans na karierę i do tego skrajnie nieśmiałych.... litości :O

Gość yaaaaaa
no ale częsciowo jest to prawda - zakomplesione kobiety szukają idealnych facetów bo same sa słabe i chca się do kogos przykleić

yaaaaaa ale gdzie się nie trafi na opisy atrakcyjnych/podobających się facetów... czy to na tym forum, czy na jakimś innym wielotematycznym to jest kolekcja ideałów. czyżby 90% internautek było skrajnie zakompleksione?

Gość hmmm.......................
no nie wiem, czy to wynika z zakompleksienia .... Nie po to chodziłam z książką na głowie, aby teraz będąc z facetem musiała się garbić podczas rozmowy z nim .... :P

Gość hmmm.......................
wolę podczas rozmowy patrzeć facetowi w oczy, a nie tylko sprawdzać, czy nadal ma łupież :P

Gość nfg
a ja wygrałem życie - wymagania na forum to jedno, zycie to drugie. Nie raz widac wysoka dziewczyne z nizszym facetem. I co?

Gość qwertytre
dobre! co ma kompleks u babki do wzrostu faceta? znam facetów bardzo wysokich, którzy wolą niziutkie. Mój kumpel ma prawie 2m a żona 158cm!