Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieczaje

Dlaczego kupujecie kosmetyki AVON I ORIFLAME?

Polecane posty

Gość nieczaje

Nie raz dawałam szanse, jednak za każdym razem kosmetyk komuś oddawałam lub lądował w koszu! Wg mnie to jest strata kasy!! Wystarczy popatrzeć na opinie np, na wizazu to te marki nie stoją najlepiej, jednak cały czas mimo to są recenzowane, nie rozumiem tego fenomenu. Skoro kicha to po co kupujecie??? Bo mają ładne katalogi???

Gość ja kupuje ale
tylko serum do końcówek z Avonu, rewelacja, używam na zmiane z jedwabiem

kupuje z oriflame, poniewaz sa nietestowane na zwierzetach oraz maja bardziej naturalny sklad od sklepowych kosmetykow

Gość łojejej
ja sie nie zawiodłam. Może raz tylko na avonie, za mówilam okropny podkład to twarzy. Dlatego wole oriflame:) Pdkłady mają fajne tylko mało odcieni

Gość broda po sam pas
Żel do golenia Awonu kupuje mi siostra-agentka, dystrybutorka. Podobnie żel pod prysznic.

Gość nie mam kompleksów
nie kupuję

Gość Błyskotki
Kupuję, bo mam 30% znizki, nie mam od nich uczulenia,ładnie pachną, jak coś mi nie pasuje - mogę oddać, mam bonusy, warsztaty makijażu za darmo, mogę zarabiać.

Gość to jakajaja
ja mysle ze Avon jest przereklamowany i nie ma nic ciekawego a Oriflame ma ciekawe wody meskie i tusze do rzes sa bardzo dobre

Gość kuttttg
mam tusz a avonu i jest rewelacyjny! cale zycie szukalam tego jedynego tuszu i znalazłam w avonie i sama sie dziwilam bo mialam wczesniej tusze z avonu i byly kompletnie beznadziejne a ten....tak pogrubia, podkreca i daje efekt "dramatycznego" spojrzenia ze sie zakochalam:) no i te cienie w tubkach sa rewelacja, mam zolty i zielony , piekne perlowe lekko sie osypuja ale sa niezłe i dlugo sie trzymaja na powiece, oprocz tego niczego nie kupilabym:)